Két dolgot kell tudnod, hogy értsd a címet. Az egyik, hogy a Netflix Sexy Beasts címmel készített egy randizós valóságshow-t, melynek szereplői úgy keresik a szerelmet, hogy durván elmaszkírozva jelennek meg a randin.

Az ötlet egyébként néhány évtizeddel ezelőtt nettó baromságnak hangzott volna, de a 21. században élünk, a korral pedig csak haladni érdemes, ha az ember nem akar néhány hónap alatt kimenni a divatból.

Mi azért még annak ellenére is dobtunk egy szolidabb hátast a Sexy Beasts első trailerétől, hogy próbáljuk ütőéren tartani az ujjainkat.

Akkor mégsem mondtuk azt, hogy ha ezt láttad, akkor már láttál mindent, és milyen jól tettük! Elérkeztünk ugyanis a fentebb már emlegetett második tényhez, amit további felvezetés nélkül csak úgy idebiggyesztünk. Emésztgesd!

Bár a két említett információ tudatában már valószínűleg magad is összerakod, mi történt, azért engedelmeddel mi is konkrétak leszünk: a bolyhosok egyik legismertebb tagja, a Furry Nation címmel még könyvet is megjelentető Joe Strike elmondta, hogy a közösség tagjai nem igazán örültek annak, ahogy a Sexy Beasts első trailere prezentálta a show ötletét. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a trailer fogadtatása meglehetősen negatív volt a bolyhosok köreiben.

Joe szerint az alkotók egészen egyszerűen ki akarják használni, hogy vannak olyan emberek, akik szexuálisan vonzódnak az ilyesmihez, mindezt úgy, hogy közben az ötletet mindennemű érzékenység nélkül valósítják meg. Az például szerinte nagyon nagy baj, hogy a trailer alapján a résztvevők számára teljesen véletlenszerűen választották ki, hogy milyen maszkot viseljenek, pedig az ilyemit kifejezetten a játékosok személyiségére kellett volna szabni.

Azt már egy New York-i szexmúzeum kurátora, Stephanie Gates tette hozzá, hogy a bolyhos közösség tagjait feltehetően akkor fogja sérteni a show, ha viccként használja majd az általuk igencsak vonzónak tartott motívumot, anélkül, hogy megértetné a nézőkkel, hogy igenis vannak olyan emberek, akik erre gerjednek.

Nos, a lényeg, hogy most már te legalább tudod, hogy van ilyen.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.