Az MTV megdobta egy díjjal a markecoló Cardi B-t

A szexuális nagyragadozókat minden erejével földönfutóvá tenni igyekvő amerikai szórakoztatóipar éppen sikeres vizsgát tett képmutatásból. Nesze neked egyenlőség!

Van ugye ez a Cardi B nevű rappercsaj, aki nem is olyan rég simán beismerte, hogy annak idején, amikor még sztriptíztáncosnőként kereste a kenyerét, rendszeresen megcsinálta, hogy szex ígéretével felvitt férfiakat a hotelszobájukba, ahol bedrogozta és kifosztotta őket. Az ő szavaival élve:

Itt bővebben is olvashatsz erről a szívmelengető sztoriról:

Megjegyezzük, hogy mivel e cikk ajánlójában Cardit idéztük, simán benne van a pakliban, hogy a korrektségéről híres (hihi) Facebook a szőnyeg szélére állít minket, hiszen ilyesmit sem leírni, sem mondani nem illik. Mármint egy közönséges halandónak. Cardi ugyanis úgy megúszta a jogi és erkölcsi felelősségre vonást, mint a szél. (Miközben a karrierje romjain ücsörgő Kevin Spacey valahol messze elmorzsolt egy könnycseppet. (Na de ő férfi, szóval biztos megérdemli.))

Miután elcsitítottuk a háborgó igazságérzetünket és túltettük magunkat azon, hogy mind a szakma, mind az igazságszolgáltatás elkezdte a Harcosok klubja ikonikus sorát idézni (Apu megvont válla vagyok.), már csak arra voltunk kíváncsiak, hogy a sajtó mit kezd a helyzettel. Nos, erre is megjött a válasz.

Mivel a fenti tény önmagáért beszél, ezúttal inkább nem kommentáljuk a dolgot.

Gratula!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon