Az megvan, hogy Bruce Willis élete első igazi filmszerepét a Miami Vice-ban kapta?

Bruce Willisnek is el kellett kezdenie valahol. Fogadjunk, hogy már nem emlékszel, melyik volt az első jelenése, pedig jó eséllyel láttad is.

A legtöbbünk A simlis és a szendében találkozott először Willisszel, aki akkor még tele volt lendülettel és nem lehetett nem imádni. De akkorra a színész már túl volt egy komolyabb szerepen, méghozzá nem is kis sorozatban, ő volt ugyanis a Miami Vice egyik epizódjának főgonosza. A No Exit című részben Tony Amato fegyverkereskedőként lépett elő élete első komolyabb szerepében, korábban évekig csak statisztaként melózott, és tűnt fel mindenféle mozikban, na meg persze tévéfilmekben néhány másodpercre.

Belőlük sem volt valami sok, három év alatt mindössze háromszor lehetett őt elcsípni statisztaként, amiből az első ilyen esetet az 1980-as Az első halálos bűnben (ahol mindössze egy ajtón besétálás volt a feladata, de az Frank Sinatra mellett) alább meg is lehet nézni, mint ahogy az 1982-es Az ítéletet is, ami egy fokkal érdekesebb, ugyanis a tárgyalóteremben nem csak Bruce Willis üldögél, hanem az a Tobin Bell is, aki később a Fűrész filmekkel csinált magának karriert Jigsaw-ként. Mutatjuk mindkettőt, és a Miami Vice-epizódba is bele lehet nézni, aki pedig többet akar az öregebb Willisből, annak ott van a mozikban a héten a Bosszúvágy.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon