Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azon kívül, hogy ő az egyik legszerethetőbb akcióhős valaha, és nyúljelmezben is szerepelt a North-ban, hét okot tudunk felsorolni, amiért saját filmjein kívül kifejezetten megkedveltük. De miért is?

Mert szerepelt a Gorillaz Stylo klipjében

Bobby Womack sajnos már nincs közöttünk, de biztosan ő is remek búcsúzásnak tartja életének végső műveit, legutolsó lemezét, a The Bravest Man in the Universe-t, valamint azt sem bánja, hogy a megvadult Bruce Willis szerepelt a Gorillaz és Bobby közös dalának, a Stylonak klipjében. Szép darab.

Mert hülyét csinált magából a Saturday Night Live kedvéért

Mindenki látta a Boy Dance Party-t? Ha nem, akkor itt a remek alkalom, mert ebben a kis vicces videoklipben Bruce rázza, amit rázni kell egy amolyan „elmentek a csajok, végre beszélhetünk a férfi táncról”-buliban.

Mert még egy autóreklámban is képes lazának maradni

A Honda reklámjában arra kért mindenkit, ölelje meg a családtagjait. Az az arckifejezés, amivel teszi, nos, hát pont az az arckifejezés, amiért szinte minden filmjét megnézzük.

Mert amikor beugrik egy filmbe egy percre, akkor is zseniális

Haláli fegyver. „Ez a parti sétány 10-14?” Mindenki ismeri a jelenetet. Még ennyi idő után is embertelenül vicces.

Mert egy japán reklám kedvéért képes volt idiótává válni

Bruce Willisnek meggyűlik a baja a telefonokkal, ezért leszámol velük. Egy narancs hálóruhában. Narancs hálósipkával. Valami fura fegyverrel. Nehéz elhinni, de megtörténik.

Mert egy szál törölközőben is képes volt kamerák elé állni a Conan Show-ban

Csak egy geg, de elég jól sikerült: Conan O’Brien talk show-jából egyszer csak kiviharzik Willis, majd Conan utána rohan, hogy kérdőre vonja. Megegyeznek, hogy élniük kell az életet. Ez nem sokkal később közös fürdéshez, majd törölközőben besétáláshoz vezet.

Mert elment komplett idiótát csinálni magából Zach Galafianakishez

Zach kamu talk show-ja, a Between Two Ferns egyik vendége volt Bruce, ahol jobban szanaszét szívatták, mint egy átlagos roaston. „Hallottad, hogy egyes színészek visszadobnak szerepeket?” „Melyik a kedvenc gyereked? Ashton?” És hasonló kérdések özöne. Zseniális!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.