Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ma indul a Viasat6-on a 24: Újratöltve, amiben már nem Kiefer Sutherland indul neki problémamegoldani egy zárlatos Duracell nyuszi lelkületével, hanem egy új srác. Ha Corey Hawkins ismerős lenne valahonnan, az nem a véletlen műve.

A színész Eric Carter (már majdnem Cartman) szerepében üldözi az ellent a 24: Legacyban, de nemrég még Dr. Dre alakjában láthattuk a zseniális Straight Outta Comptonban, ami nem véletlenül került rá a szokásos év végi legjobb filmes listákra, köztük a miénkre is. Corey amúgy ismerős lehet a Walking Deadből is, a hatodik és a hetedik évadban tűnt fel többször is Heath szerepében, és mondjuk úgy, hogy volt honnan tanulnia a Bauer-féle keménykedést, hiszen egy szintén überkemény úriember, Liam Neeson mellett játszott a Non-Stopban.

Hawkins egyébként színpadi színészként kezdte, a Rómeó és Júliában alakította Tybaldot, ezt a darabot egyébként mozikba is küldték, még szép, ha már Orlando Bloom volt a főszereplője. A srácot egyébként most kezdi beszippantani Hollywood, nemsokára például a Kong: Koponya-szigetben lesz látható, és ha bejön a 24-buli, akkor eléggé valószínű, hogy a tévéből sem fog eltűnni egy darabig. Aki meg akarja nézni, hogy milyen az új 24, annak ma este kell a Viasat6-ra kapcsolni, ott megy ugyanis a 24: Újratöltve, ami minden kedden 22:00-kor osztja majd meg a jól megszokott módon a képernyőket pittyegés közepette.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.