Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden idők egyik legmocskosabb és legviccesebb szuperhősének érkezését várjuk már ki tudja, mióta. Most jön Deadpool, és magunkkal viszünk öt embert másodmagával, hogy a bemutató előtt láthassa a nagy művet.

Ha létezik szuperhősfilm, ami miatt felpörgettük volna a lassan múló idő kerekét, az a Deadpool. Ez a nagyon nehezen összejött, de rajongói nyomásra mégis leforgatott film Ryan Reynolds főszereplésével minden lesz, amit látni akarunk egy szuperhősfilmben, ami nem gyerekeknek készült. Káromkodások, csajok, törő csontok, akció, felnőtt poénok, mindent meg fogunk kapni, amire kell. Ha te is kíváncsi vagy, és szeretnéd látni a Deadpoolt egy nappal a hivatalos bemutató előtt IMAX-vásznon, akkor nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre:

Melyik X-Men-filmben tűnt már fel korábban Deadpool?

A. X-Men kezdetek: Farkas
B. X-Men: Az eljövendő múlt napjai
C. X-Men: Az ellenállás vége

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel együtt küldd el a jatek@player.hu email címre február 9. 14:00-ig. A tárgy mezőbe ezt írd: Deadpool. A nyerteseket emailben értesítjük. A vetítés ideje: 2016.02.10. 19:00. Jó játékot mindenkinek!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.