Megtaláltuk az internet legzorallabb olvasói levelét.

A modern újságírás javarészt az információ újraelosztása, így a mi munkánk igen nagy részét az teszi ki, hogy megpróbáljuk nyitva tartani a szemünket, hogy összeszedjünk érdekes dolgokat, majd azokat úgy tárjuk az olvasóink elé, ahogy tőlünk olvasni szeretik.

Így bukkantunk rá egy zseniális olvasói levélre, amit egy tanácstalan férfi írt a creators.com kolumnistájának, Annie Lane-nek néhány napja. A kis iromány annyira rendben van, hogy alant változtatás nélkül közöljük:

„Kedves Annie!

Én egy kisvárosban lakom a feleségemmel immár 33 éve. A nejemnek elég nagy családja van, a legtöbb rokon pedig ugyanabban az államban él, mint mi. A feleségem két testvérének is van egy-egy lánya, akik egykorúak, és gyakorlatilag úgy nőttek fel, mintha ők is testvérek lennének. A múlt nyáron ezek a lányok, akik ugyebár a feleségem unokahúgai, eljöttek hozzánk, hogy a főiskolai szünetből néhány napot nálunk töltsenek. Hamar kiderült róluk, hogy mindketten kemény partyarcok, olyan típusok, akik nem vetik meg a piát és a könnyű drogokat.

Az egyik nap, amikor a feleségem a munkahelyén, én pedig otthonról dolgoztam, a csajok rávettek, hogy bulizzak velük egyet. Eléggé bebasztunk és az lett a vége, hogy összefeküdtünk. Ez aztán másnap megismétlődött. A lányok élvezték, hogy elcsábíthatják a nagynénjük férjét, és őszintén szólva elképesztő élmény volt az egész.

Azt gondoltam, hogy a lányok már elég idősek ahhoz, hogy diszkréten kezeljék a dolgot, de sajnos tévedtem. Néhány héttel később a sztorit elmesélték valakinek a családban és az információ visszajutott a feleségemhez, aki teljesen elvesztette a fejét. Azt mondta, költözzek el, de én nem akarok, pedig azóta pokollá teszi az életem.”

Na és akkor most nagyon figyelj, mert emberünk imígyen kéri a szakértő segítségét:

„Én nem akartam volna tönkretenni a házasságunkat, de hát a két fiatal lány csábítása olyan fantázia, aminek egy férfi nem tud ellenállni. Soha nem gondoltam volna, hogy két kis kaland tönkretehet egy 33 éves házasságot. Nem igazán látok most erre semmilyen megoldást. Van valami javaslata?”

Az már Lane profizmusát dicséri, hogy még erre is tudott írni néhány releváns gondolatot, úgy mint

„...a felesége unokahúgai az Ön unokahúgai is, még akkor is, ha nem vér szerintiek!”

Ami egyébként eget rengető evidencia, csak ez valamiért emberünknél nem akart agyat érni.

A kedves csalódott feleséget természetesen nagyon sajnáljuk, de ez a sztori a nyilvánvaló kapcsolati tragédián túl egy csomó értékes tanulságot hordoz:

  • Tényleg vannak férfiak, akiknek egyszerre nem juthat vér az agyukba és a farkukba.
  • Olykor az élet jobb szkriptet tud írni, mint egy pornófilm forgatókönyvírója.
  • Van az a szitu, amikor nem érdemes nagy nyilvánosság előtt tanácsot kérni.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder