Meglepő, mi Ónodi Eszter kedvenc magyar dalszövege

Egy új kampányból megtudhatod, mi a kedvenceid kedvenc dalszövege, és akad köztük jópár meglepetés, de szerencsére egyik sem kellemetlen.

Az Artisjus „Dal, amely elkísér” kampánya arra hivatott, hogy megmutassa a dalszerzők értékteremtő munkáját, amire nagyon is szükség van, hiszen mindenki azt hiszi, hogy dalt szerezni marha könnyű, jó és értékes dalt letenni az asztalra pedig szinte semmi, az ember csak úgy kirázza a kisujjából. Az Artisjus arra vállalkozott, hogy megmutat néhány nagyon erős dal mögött húzódó munkafolyamatot, méghozzá úgy, hogy ismert arcok kedvenc dalait veszi górcső alá, az ezekről készült videókban pedig nem csak az ismert arcok, hanem maguk a szerzők is megszólalnak, és a dalok keletkezéséről mesélnek.

Az ismert arcok a következők: Nyáry Krisztián, aki a 30Y Révbe érjét imádja, Berg Judit, aki a Quimby zseniális Magam adomjára teszi le a voksot, Kőhalmi Zoltán, akinek a Szabó Benedek és a Galaxisok Nosztalgia című szerzeménye a kedvence, Hartai Petra, aki a Szabó Balázs Bandája Apám a vadludakkaljáért rajong, és Ónodi Eszter, akinek az Európa Kiadó embertelenül sodró Romolj megjétől dobban meg erősen a szíve. A videókat természetesen mi is megmutatjuk, de ha esetleg látod őket majd bizonyos szórakozóhelyeken koncertek előtt, akkor se lepődj meg nagyon. Még több ilyet kérünk! Ide kattintva lehet találni majd újabb tartalmakat is.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon