Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A LEGO kaland miatt kedvünk támadt elővenni a régi játékainkat, de szívesen vennénk újabbakat is. Például ezeket.

 1. 10/10


  Back to the Future DeLorean

  Ez a doboz az, ami egy felnőttet is lazán térdre kényszerít, hiszen ki ne akart volna magának egy saját DeLoreant, legalább kicsiben, hogy minden pillanatban bámuljon rá a polcról, hogy legalább az időutazás és a Marty McFly-já válás illúziója meglegyen. Tavaly dobta piacra a LEGO a Vissza a jövőbe-sorozatot. Több kérdésünk nincs.

  Itt vedd meg: DeLorean a Kockamániától

 2. 9/10

  Simpsons-ház

  Rajongóknak kötelező, de hát ki nem rajongó. Felépíteni a Simpsons-házat körülbelül akkora móka lehet, mint… de hát nem is tudjuk ezt mihez hasonlítani, popkulturális gyönyör, ami minden fillért megér. Ezt még mi is meg fogjuk rendelni.

  Itt vedd meg: Simpsons-ház a Kockamániától

 3. 8/10

  Minecraft

  Eléggé adta magát, hogy a digitális kockákat kézzel foghatóvá alakítsa a LEGO, szóval ha éppen elromlott a géped, akkor sincs nagy baj, a Minecraft-elvonási tüneteidet lazán kezelheted ezzel a dobozzal.

  Itt vedd meg: Minecraft a Kockamániától

 4. 7/10

  NASA Curiosity Rover

  Mert mi lehet menőbb annál, mint a Mars expedíció cuccait megépíteni otthon? A Curiosity menő, bár valószínűleg inkább életnagyságban szeretnénk belőle egyet, csak hogy álljon egy a garázsban, de összerakni sem utolsó móka. Akár gyerekkel, akár egyedül.

  Itt vedd meg: Nasa Curiosity Rover a Kockamániától

 5. 6/10

  Tie Fighter

  Egy jóvágású Star Wars-LEGO-terméknek minden háztartásban elkél, és mivel a Halálcsillag ára meglehetősen borsos, és nehéz beszerezni, vegyünk magunkhoz egy hasonlóan szép Tie Fightert, jól is néz ki, kultikus is, és a gyereknek is elmagyarázhatjuk, apu miért rakta össze könnyes szemmel.

  Itt vedd meg: Star Wars Tie Fighter a Kockamániától

 6. 5/10

  Sydney Operaház

  Ennél jobban kinéző LEGO-épületmodell nem nagyon létezik. Akkor is szeretnénk belőle egyet, ha nem tudnánk szétszedni és összerakni tetszőleges alkalommal, mert egyszerűen gyönyörű. Ennek és méretének megfelelően az ára is elég borsos, de rajongóknak semmi sem drága.

  Itt vedd meg: Sydney Operaház a Kockamániától

 7. 4/10

  Maersk Line Triple-E

  Hogy mást ne mondjunk, ehhez a teherszállító hajóhoz jobb, ha apa beszerez egy kisebb csónakot is, vesz hozzá néhány kalózfigurát, és máris eljátszhatjuk otthon a Phillips kapitány kulcsjeleneteit, vagy akár az egész filmet is, ha nagyon ráérünk. Elképesztően jól kinéző darab.

  Itt vedd meg: Maersk Line Triple-E a Kockamániától

 8. 3/10

  Mindstorms EV3

  A Rövidzárlat megvolt? Valószínűleg azóta szeretne magának mindenki egy saját Johnny 5-ot, de Mikrobi is sokat tett azért, hogy saját robotot akarjunk építeni magunknak. A LEGO Mindstorms EV3 nem kétfilléres darab, cserébe megépítheted belőle saját robotodat, aztán jöhetnek a világuralmi tervek, a futás, meg a sikítozás, de sokkal valószínűbb egy földhöz ragadtabb verzió, mondjuk az újságbehordó robot megalkotása. Innen már csak egy lépés a Robotzsaru.

  Itt vedd meg: Mindstorms EV3 a Kockamániától

 9. 2/10

  Szellemirtók

  Egyelőre még nem kapható, de már hivatalos: jön a Ghostbusters-LEGO, ami legalább annyira kötelező vétel lehet felnőtteknek, mint a Vissza a jövőbe-szett. Valamikor nyár végére várható az érkezése, és ha minden igaz, a legendás verda és a karakterek kerülnek boltokba.

  További infók és videó itt: Ghostbusters-Lego a Kockamánián

 10. 1/10

  Volvo markológép

  Erre a szettre ugyan még augusztusig várni kell, de már most szólunk, hogy mire kezdj el spórolni. Hatalmas Volvo markoló kerül piacra a LEGO-tól, és mivel a Technic-sorozat darabjáról van szó, távirányításra is lesz lehetőségünk. Ez konkrétan a brutálisan nyálcsorgatós darab.

  Videók itt: Volvo markológép a Kockamánián

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.