Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A sorozatos szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey kicsinálta magát. Ezt már azelőtt is tudtuk, hogy befutottak volna a Billionaire Boys Club bevételi adatai, de most aztán egy szemernyi kétségünk sem maradt.

A TGV Pictures ugyan nem folyamodott olyan radikális eszközökhöz, mint Ridley Scott (aki nemes egyszerűséggel kivágta a színészt az A világ összes pénze című moziból), de az égvilágon mindent megpróbált, hogy minimalizálja a kockázatot.

A film kampánya során tényleg a lehető legkisebb felületet adták Spacey-nek, aki még csak nem is szerepelt a plakáton, és a trailerekben is csak annyi időt kapott, amennyi feltétlenül szükséges.

A filmet egy hónapja mutatták be különböző streamszolgáltatóknál, szóval ki lehet jelenteni, hogy aki égett a vágytól, hogy megnézze, az már egy ideje túl van az élményen. Már csak ezért is gondoltuk, hogy az augusztus 17-én esedékes mozis bemutató nem lesz valami lehengerlő. Meg ugye ott van az a tény is, hogy a Billionaire Boys Club-ot összvissz tíz filmszínház tűzte műsorra. Az viszont mindenképpen a mozi mellett szólt, hogy két egyre kedveltebb fiatal színész játszik benne, név szerint Ansel Elgort és Taron Egerton.

A fentiek ismeretében most pedig nézzük meg az egészen hihetetlen bevételi adatokat:

Ezek annyira beszédes számok, hogy igazából nincs is szükség további okfejtésre.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.