Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még szép, hogy benne lesz, hiszen a Once Upon a Time in Hollywood Los Angelesben fog játszódni a hatvanas évek végén. Ha a rendező rendesen torkon akarja ragadni a korszellemet, egy ekkora ikont egyszerűen nem hagyhat ki a filmjéből.

Természetesen nem is Tarantino lenne, ha nem lenne valami brutális szál a sztoriban. Ezúttal a Manson-gyilkosságok szolgálnak hátterül két nagyon visszatérni akaró álomgyári munkás történetének, akiket Leonardo DiCaprio és Brad Pitt alakításában láthatunk, az előbbinek pedig maga Sharon Tate a szomszédja, akit Margot Robbie kelt életre.

A mozi rajtuk kívül is tele lesz olyan sztárokkal, mint például Al Pacino, James Marsden, Michael Madsen, Timothy Olyphant, Burt Reynolds vagy Tim Roth.

Hozzájuk csatlakozott most Mike Moh, aki a kultikus távol-keleti akciósztár, Bruce Lee bőrébe bújik majd. Moh egyébként nem túl ismert színész, eddigi legnagyobb dobása az volt, hogy ő játszhatta el Ryu szerepét a Street Fighter-websorozatban.

Emberünket valószínűleg végtelenül boldoggá teszi a szerep. Nemcsak azért, mert Tarantinóval dolgozni már önmagában hatalmas dolog, de azért is, mert Moh világ életében hatalmas rajongója volt Bruce Lee-nek. Ezt ennél a videójánál szemléletesebben nem tudjuk bizonyítani:

Őszintén szólva már most alig várjuk ezt a filmet, pedig még nagyon sokat kell aludni a 2019. augusztus 9-re kitűzött premierig.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.