Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kemény hetünk lesz: Sting, Infected Mushroom, Goldie és még a fesztiválok is elindulnak. Hát élet ez?

Goldie feat. MC GQ (UK)

Park

Péntek, június 22.

Goldie, a drum und bass és jungle fenegyerek nem tegnap kezdte a szakmát: a nyolcvanas években már b-boyként tolta a hiphopot, a breaket és a graffitit az élet igazi iskolájában: az utcán. Aztán persze bejárta a világot (az Egyesült Államokban), és letisztult benne a képlet: a jövő az elektronikus zenéé! Miután az USÁ-ban kitanulta az aranyművesség fortélyait, és ezzel megalapozta egzisztenciáját és messziről csillogó mosolyát, visszatért a popzene mekkájába, az angolt érthetetlenül hadaróan beszélő angolok közé, hogy 1995-től befusson saját lemezeivel, színészi képességeivel és saját maga hype-jával. Ha egyszer tényleg szeretnéd megtudni, mi az a dáré vagy a dzsangel, hát most van itt az ideje, hogy átéld az egyik legmeghatározóbb műfaji megmondó előadásában!

Belépő: 1000 Ft (elővétel) 1500 Ft (helyszínen)

Fishing On Orfű

Orfű

Június 21-23.

Fesztivál Lovasitól nem csak horgászoknak, kevés hallal, de sok-sok folyadékkal nyakon öntve. Az ország egyik leghangulatosabb fesztiválján teljes bizonyossággal a Modestep és a Chew Lips a legnagyobb dobás, de a magyar versenyzők (értsd: mindenki, aki itthon él és mozog) sem szégyenkezhetnek, sőt!

Belépő: 11000 Ft (bérlet), 4600 Ft (napijegy)

Maika Makovski (E)

A38

Péntek, június 22. 21:00

Egy szédületes spanyol énekesnő és indie zenekara, amely már meghódította Európát és New Yorkot egyaránt, ezúttal remek magyar zenekarok és lemezlovasok (Carbovaris, We Are Rockstars) társaságában zúz nekünk egy felejthetetlent.

Belépő: 500 Ft

Neo, Libidó, Tesco Disco

PeCsa Music Garden

Június 23. 19:00

Úgy tűnik végre beköszöntött az igazi nyár és ezt a tényt a Neo az egyik leghangulatosabb nyári koncerthelyszínen, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán ünnepli, külön örömöt szerezve a dohányzás-buliba járás kombó kedvelőinek:)

Belépő: 1000 Ft

Dixon (D)

Cha-Cha-Cha Cabrio

Június 23. 22:00

A zenélést egy módon lehet csinálni: „all or nothing” („mindent vagy semmit”), vallja Dixon. Kétségtelen, hogy a szakmájának egyik legnagyobb mestere, akinek szettjei, mint egy egész estés történet repítenek át az éjszakából a hajnalba. Minden számnak pontos helye van, és ráépül az előző zene által kiváltott érzésekre. Az eredmény egy olyan zenei élmény, amelynek pillanatait sokáig emlegetik a résztvevők, és track-jeit hónapokig vadásszák a zenehuligánok.
Június 23-án minden zeneértőnek, rajongónak ott a helye a Cha Cha Cha Cabrio-ban, hogy másnap elkerülje azt az érzést lemaradtam az eddigi év egyik legminőségibb bulijáról.

Belépő: 2000 Ft (23h-ig), 2500 Ft (23h után)

VOLT Fesztivál

Sopron

Június 26-29.

Mindenütt jó, de a legjobb Sopron. Elég, ha csak a neveket soroljuk: Snow Patrol, Faith No More, Skrillex, Iggy & The Stooges, Röyksopp, Lostprophets, Chase & Status, és sokan mások.

Belépő: 10990 Ft (napijegy), 28000 Ft (hetijegy)

Sting

Budapest Sportaréna

Június 26. 20:00

Az ember, akit nem is kell bemutatni senkinek most visszatér a basszusgitárjához, hogy legnagyobb slágereit, és személyes kedvenceit vezesse elő nekünk. A Back to Bass turné magyarországi állomásán is a szokásos profizmus várható.

Belépő: 9900 – 24990 Ft

Infected Mushroom (USA)

Park

Június 28. 19:00

Erre mondják, hogy trance. Nem kicsit. Ahogy néha le kell ereszteni. Nem kicsit. Nos, az Infected Mushroom kifejezetten arra alkalmas, hogy a szétguruló agysejtjeidet egy kicsit megúsztasd az univerzális káosz semmijében és nekiütköztesd a seholnak, hogy a semmikor elmúlt jövőidejében újra rendezhesd soraikat. Mert ugye minden fejben dől el – az is, hogy egy jó Mushroom bulin feláztatod szivacsos szöveteidet, szeletelsz egy nagyot és rengenerálódsz kívül, belül és persze legbelül. Ha valaki, hát az Isratrance legmenőbb csapata igazán képes segíteni ebben.

Belépő: 1500 Ft (elővétel), 2500 Ft (helyszínen)

30Y

Zöld Pardon

Június 29. 20:00

Beck Zoli és csapata a jó öreg ZP színpadon, hogy elővezessék a városembereknek régebbi és újabb dalaikat, köztük teljes bizonyossággal elhangzik majd a legfrissebb szerzemény, az Egypár is. Aztán másnap bogozza ki mindenki, mi történt az éjjel. Amikor ugyebár sötét van, felhő sincs az égen.

Belépő: 400 Ft

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.