Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bemutatjuk Dougot, aki szekusként dolgozott egészen a közelmúltig.

Előre is elnézést a nagy általánosságokért, de sajnos a sztori eléggé nélkülözi a konkrétumokat. Na de igazából nem is Doug teljes anyakönyvezett neve, vagy a munkáltatójának cégkivonatban szereplő megnevezése a lényeg, hanem az, hogy Dougot miért is bocsátották el tulajdonképpen.

Azért, mert ez a művészlélek több hónapig minden egyes munkaidőben szabadjára engedett galambját dokumentálta Paul Flart néven az Instagramon. Az Insta-fiók épp ezért valami elképesztően bizarrul néz ki. A csávó csak bámul bele a kamerába, míg a háttérben fel nem csendül az aktuális concerto.

Dougnak nyilván nem habzott a szája a munkától. Feltételezzük, hogy egy raktárhelyiségben kellett egész nap masszírozós fotelekre vigyáznia, abban pedig az ember nyilván hamar elunja magát.

Az egésszel csupán annyi bibi akadt, hogy a Reddit népe elkezdte a vállára venni emberünket, majd valamelyik zseni fogta magát, és egy igen komoly videóban összegzett közel fél évnyi teljesítményt, teljes rotyogós pompájában.

Itt van, ha esetleg bírja az ilyesmit a gusztusod:

Félmillió megtekintés a YouTube-on, és harmicezer követő az Instagramon már azért nem semmi. Annyira nem, hogy valahogy még a főni is szimatot fogott, és amikor észrevette, mivel üti el az időt egyik alkalmazottja, azonnal útilaput kötött a talpára.

Hősünk volt annyira okos, hogy még a kirúgását is videóra vette, ami annyira már nem izgalmas audiovizuális élmény, de legalább ezzel együtt szép kerek lett a történet.

Hogy a széltoló ex-szekust mennyire nem ejtették a fejére, azt az is jelzi, hogy közölte, most elindul, és körbefingja Floridát, egyúttal elhintette, hogy már el is kezdte kidolgozni következő ötletét: Paul Flart ajándéktárgyakat fog értékesíteni.

Ennyi; hidd el, bármilyen keveset kaptál a természettől, biztosan tudsz abból is pénzt csinálni valahogy.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.