Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem teljesen világos, mit fogyasztott szegény Steve Wozniak, mielőtt hétfő délután leült a Twitter elé.

Emberünk ugyanis egy olyan szösszenetet osztott meg a közösségi oldalon, ami igen erős fejvakarásra késztetett néhány százezer embert.

azaz

Valószínűleg nem egyeztette le a sztoriját Janettel, ugyanis a neje emailben értesítette a USA Today-t, hogy a diagnózis igazából nem koronavírus, hanem arcüreggyulladás.

További érdekesség, hogy a bejegyzésben Wozniak a Swarm nevű helymegosztó alkalmazás segítségével osztotta meg a pozícióját, azonban ugyanezen az alkalmazáson, amit emberünk egyébként rendszeresen használ, nem látszik, hogy az Apple-társalapító Kínában járt volna. December végén ugyan három alkalommal bejelentkezett Vietnámból, de azóta nem merült fel az adatlapján távol-keleti pozíció. Január 9-én ráadásul az egyik bejegyzésében arról panaszkodik, hogy egy tengeri hajókiránduláson elkapott valami betegséget, de azt követően erről szó sem esik.

Az USA-ban mindeddig hatan haltak meg a koronavírus miatt, az első regisztrált megbetegedés pedig egy olyan manhattani nőé volt, aki Iránból tért vissza az Államokba.

Wozniak a jelek szerint nem igazán fogta föl, hogy a koronavírussal kapcsolatban manapság inkább érdemes körültekintően nyilatkozni.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.