Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyszerűen leborultunk a főhős felesége, Esther lábai elé. A színésznőt Nazanin Boniadinak hívják, és egy istennő. Mondjuk és mutatjuk is, miért.

A Teheránban született, de Londonban nevelkedett Nazanin tudósnak készült, de beszippantotta a színészet. Az egyetemen egyébként nem volt éppen sikertelen, komoly díjat nyert sejtkutatóként, de mégsem ezt a szakmát választotta. Nem csak gyönyörűséges és nagyon jó színésznő, de a világ sorsát is a szívén viseli, dolgozott az Amnesty International szóvivőjeként, ráadásul még újságot is szerkesztett az egyetemen.

Volt egy kellemetlen kalandja Tom Cruise-zal és a szcientológiával, kezdő szcientológusként rádumálta az egyház, hogy szakítson a barátjával, majd arra, hogy alakuljon át pont olyan nővé, ami Cruise-nak a zsánere. Össze is jöttek, de rövid úton szakítottak, Nazanin innentől kezdve elindult lefelé az egyház lejtőjén, aminek a végén még vécét is kellett pucolnia büntetésből egyetlen szál fogkefével. A teljes sztoriért nézd meg a Going Cleart, érdemes, most viszont nézz meg pár fotót a Ben Hur színésznőjéről. Ezt is érdemes.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.