Itt egy tökéletes Sim City-pótlék a telefonodra

Kötelességünknek érezzük, hogy a figyelmedbe ajánljuk ezt a remek kis mobiljátékot, mert igazi fehér holló: baromi szórakoztató, látványos, olcsó, és miután kifizetted, nem akar a pénztárcádon élősködni.

Androidon és iOS-en egyébként sem árasztanak el minket a városépítős stuffok, ezért a Pocket City-nek már alapból illik örülni, abban a formában pedig, ahogy a készítők kínálják, egyenesen kötelező vétel, ha bírod a műfajt.

Egy polgármester-szimulátorról van szó. Valami olyasmit tessék elképzelni, mint a szép emlékű Sim City, csak a mobiljátékok követelményeinek megfelelően leegyszerűsítve. A legfontosabb opciók azért itt vannak. Gondoskodnod kell a közmű- és közúthálózat kiépítéséről, a lakóépületekről, a bankrendszerről, majd ahogy nő a városod, fel kell venned a harcot az elharapódzó bűnözéssel, a menetrendszerűen beköszönő természeti katasztrófákkal, fejlesztened kell a gazdaságot, az oktatást, az ipart és így tovább.

A Pocket City minden rendszere egyszerű, de mégis megfelelően kidolgozott, élvezetes, és a cseresznye a tortán, hogy még vizuálisan is teljesen rendben van. Emellett online funkciókkal is fel van vértezve: megoszthatod a városod, de akár le is töltheted más zsebpolgármesterek munkáit. Egyszerűbb nehézségi fokozaton a városfejlesztés gyerek- vagy inkább jutalomjáték, de nehezebb fokozaton már simán megtalálják a számításukat a hardcore Sim City-veteránok is.

Azért ajánljuk ilyen magabiztosan, mert szinte példa nélküli, amit a Pocket City alkotói véghezvittek. Olyan, mintha a fair trade összes alapelvét átvették volna a gyakorlatba: a játékuk lelkiismeretesen összerakott, mégsem akarnak vele megkopasztani. Nincsenek mikrotranzakciók, nincs pay for win, ha kifizetted a nevetségesen alacsony vételárat (Androidon 799 Ft), a produktum hosszú időre szórakoztat anélkül, hogy folyamatosan nyitogatná a pénztárcádat.

Nagyra becsüljük az ilyesmit, főleg, ha egy valóban remek játékról van szó.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon