Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az e heti megmérettetésekre felkészül a gyomrunk és a szemünk: jönnek ugyanis az Étterem Napok, érkezik a Kézműves Ételek Vására, a mozikban pedig rövid- és extrémsportfilmek várnak minket.

Kézműves Magyar Ízek Vására

Millenáris – november 16–18. – infó

Közeleg a hurka-kolbász szezon, de aki nem szeretne várni az ízletes magyar csemegékre, annak a 4. Kézműves Magyar Ízek Vásárán a helye! Hiszen több mint száz különböző ízű hurkát, kolbászt szalámit és harmincféle újbort kóstolhatnak végig a látogatók november 1618. között a budapesti Millenáris B épületében.

EUShorts Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál

Toldi Mozi – november 1622. infó

Kicsi, színes, fogyasztása nem vesz sok időt igénybe, hatása viszont annál tartósabb. Sőt, egy maréknyi leküldésével még változatosabb élményekben lehet részünk. Ezt a kúrát írja fel az EuShorts Rövidfilm Fesztivál, mely négy év hagyományaihoz híven Európa legjobbjaiból szemezget és porciózza a közönségnek.

Graphifest

Design Terminál – november 1425. infó

Hatodik alkalommal rendezi meg a Graphifestet a Design Terminál Nonprofit Kft. az Aranyrajszög Társasággal (ART) és a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társaságával (MATT). A helyszín ezúttal is a Design Terminál lesz; csak a grafikusok krémje lesz ott, szóval érdemes lesz megnézni a Graphifest rendezvényeit.

Budapesti Karácsonyi Vásár

Budapest, Vörösmarty tér – november 16.–december 24.

Nem véletlenül Európa egyik legnépszerűbb karácsonyi vására a miénk, remek kaják, remek forralt bor és remek hangulat vár mindenkit a Vörösmartyn. Akinek viszont tömegiszonya van, meg se próbálkozzon vele.

Game On

VAM Design Center  január 8-áig infó

Itt nem találsz „ne nyúlj hozzá” táblát! Most egyenesen kötelező a játék. A Game On a videojátékok kultúráját mutatja be azok múltján, jelenén és a bennük rejlő lehetőségeken keresztül. Egy interaktív térben közel 150 játékkal találkozhatsz, illetve megismerkedhetsz azokkal a komplex tervezői folyamatokkal, melyek játékra alkalmassá teszik a kész produktumot.

Reel Rock Filmfesztivál

Corvin mozi – november 1415. infó

Minden, ami extrém sport, és minden, ami ennek kapcsán filmre került, az most a Corvin Mozi vásznain is ott lesz novemberben. Sziklamászás, snowboard, sí... nem csak extrém fazonoknak.

TableFree Étterem Napok

Budapest, több helyszín – november 1421. infó

Ki ne szeretne a város legjobb éttermeiben olcsóbban enni? Most mindenkinek megadatik a lehetőség arra, hogy 3000 vagy 5000 Ft-os áron kóstoljon bele Budapest gasztronómiai csodába. Már csak az a kérdés, hogy valami egzotikusra vagy magyarosra vágyunk-e. És persze az is, hogy van-e még szabad asztal.

Éder Krisztián: Mainstream

VAM Design Center – november 15.–december 14. infó

Utálod vagy szereted, jelen esetben semmit sem számít. SP, azaz Éder Krisztián a zenélés mellett az utóbbi években remek fotóssá képezte magát a MOME-n, akinek a letisztultság és az érzékenység jegyében fogant képeit megtekintheted a VAM-ban. Egy diplomamunka a mainstreamről, portrék és személyes anyagok a Király utcában.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A Bang & Olufsen története
Ezekkel a ruhákkal készülj a télre

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.