Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tommy Wiseau. Tudod, az a fura arcú csávó, aki megcsinálta a világ legjobb szar filmjét, az A szoba című förtelmet.

A Jokert eljátszani nem volt ám mindig akkora szám. A mozivásznon először Jack Nicholson személyesítette meg, amivel elég magasra került a léc, de azért nem tolongtak utána a színészek, hogy újraértelmezzék a karaktert. A zseniális Heath Ledgernek köszönhetően lett a gyilkos bohócból a mozivászon egyik legvágyottabb szerepe. Nem is csoda, hiszen az ő értelmezésében egy filmtörténelmi jelentőségű gonoszt láthattunk, ami még egy (sajnos posztumusz) Oscart is megért az amerikai filmkritikusok szerint.

Aztán hatalmas ígéretekkel jött Jared Leto verziója a Suicide Squadban, ami sajnos semmilyen téren nem váltotta be a reményeket. Fiaskó ide vagy oda, Jokert eljátszani Ledger óta kitüntetésnek számít. Örültünk is a pletykának, mely szerint a következő jelenést egy olyan kompetens színészre bízzák, mint Joaquin Phoenix.

De az örömteli súgdolózás mellett van itt még valami, amiről szintén beszélnünk kell, konkrétan arról, hogy a fentebb említett Tommy Wiseau a Twitteren szólította fel a Joker-mozi rendezőjét, Todd Philipset, hogy nagyon gyorsan keresse őt meg a szereppel, mert

Így:


Az ötlet aztán annyira megtetszett a színész- és rendezőmesterségben is totális antitalentum rajongóinak, hogy még egy trailert is hegesztettek, melyben A sötét lovag és A szoba jeleneteit vegyítették egy kis félelmetes Photoshop-kontárkodással.

Ezt is megmutatjuk, mert szórakoztató:

Végül megnyugtatunk mindenkit, hogy annak az esélye, hogy Wiseau-nak bármilyen köze is legyen a készülő projekthez, a nullához konvergál.

Tegyük még hozzá gyorsan: addig jó nekünk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.