A jelek szerint egészen hajmeresztő ütközetet tartogat számunkra a Trónok harca utolsó évada

Hihetetlenül hosszúnak tűnik a várakozás, de ha tudod értékelni az epikus csatajeleneteket, akkor a sorozat készítői minden bizonnyal tartogatnak neked egy igazán nagy durranást.

Laikusként sokszor bele sem gondol az ember, hogy milyen brutálisan sok munka lehet egy néhány perces jelenet leforgatása is. A Trónok harcában látott ütközetek eddig is egészen új szintet képviseltek, a nyolcadik évadban azonban még az eddigiekre is rátesznek egy lapáttal. Hogy ezt mégis honnan tudjuk? Onnan, hogy Jonathan Quinlan rendezőasszisztens igencsak árulkodó módon köszönte meg a munkát a stábnak:

Ez a levél valószínűleg túlságosan is árulkodó volt, éppen ezért Quinlan azóta már törölte is a posztját. Ami azonban egyszer kikerül a netre, azt onnan eltüntetni már nem lehet.

Kiderült tehát, hogy 55 egymást követő napon keresztül forgattak egy bizonyos jelenetet a kegyetlen hidegben. A nézők persze nem fogják tudni, hogy mégis mennyi munkát kellett ebbe beleölni, azt viszont érzékelhetjük majd, hogy

Nagy valószínűséggel tehát a valaha leforgatott legkeményebb csatajelenetet láthatjuk majd képernyőn. Mi már alig várjuk!

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon