Csak egy pletyka, de elég jó helyről jön.

Maradjunk annyiban, hogy a Trónok harca vége nem lett az emberiség történelmének legkedveltebb pillanata. De ez nagyjából elmondható a teljes utolsó évadról is, ami kapkodott, fura dolgokat művelt, aztán végül a legtöbb nézőt idegesen hagyta a tévé előtt. De lehet, hogy még tudnak szépíteni a dolgon, a We Got This Covered értesülései szerint ugyanis

az HBO csendben egy minisorozaton dolgozik, ami rendesen elvarrná a szálakat, és méltó befejezést adna a sorozatnak.

A minisorozatban Daenerys újjáéledne, valószínűleg ehhez köze lenne a Vörös papnőnek, aztán megint jönne a futás meg a sikítás. Ez persze csak pletyka, de nagyon erős helyről érkezik: a We Got This Covered egy olyan forrására hivatkozik, aki előre megmondta Ryan Reynolds szupertitkos vendégszereplését a Hobbs & Shaw-ban, és azt is, hogy a Paramount az alapjaitól húzza majd fel újra a Transformers-franchise-t.

Állítólag egyelőre még csak a tervezés szintjén állnak, nincs semmi konkrétum, de Emilia Clarke és Kit Harington is visszatérhetnek, ha minden jól megy. Az biztos, hogy lenne mit kijavítani, de akár ronthatnak is a végeredményen. Mert mindig van lejjebb.

Ezért volt pocsék a Trónok harca lezárása

Mert szörnyű volt az Endgame of Thrones. Többek között ezért a hét dologért.

Ezért volt remek a Trónok harca lezárása

Csak egy dolog biztos: a sorozat véget ért, és így ért véget. Mondom, miért vagyok elégedett azzal, ahogy.

És ezt olvastad már?
Az Élősködők Oscar-díjas rendezőjének új filmje már előzetest is kapott