Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy gondos alapossággal összeválogatott playlist ugyanolyan vágyfokozó tud lenni, mint egy pohár bor, vagy néhány bekezdés A szürke ötven árnyalatából. A Player most összegyűjtötte kedvenc közösülésre buzdító zenéit: az összeállítás első részében a romantikus szeretőknek kedvez, és ha nem is 69, de tíz remek dalt ajánl, melyek lejátszása után/közben biztos hangulatosabb lesz az entyem-pentyem.

Marvin Gaye – Let’s Get It On

„Térjünk rá”, ahogy a fiatalon elhunyt soul legenda is tanácsolta, aki rögtön két olyan számot is jegyez, amely minden egyes hasonló tematikájú összeállításban kötelező elem. Az egyik a Sexual Healing, a másik pedig a Let’s Get It On, amely többek között egy rakás film idevágó jelenetéből is ismerős lehet. Ha meghalljuk, már látjuk is lelki szemeink előtt a meglibbenő függönyt, az ablakon beszűrődő holdsugarat és két egymáshoz simuló testet.

Madonna – Justify My Love

Ciccone kisasszony mostanában inkább a táncparketten akar robbantani, nem a hálószobában, de volt olyan korszaka, amikor kanosabb volt, mint egy egész évfolyam elsőbálozó jenki középiskolás. Na ebben az időszakban olyan lemezeket hozott össze, mint az Erotica és olyan slágereket, mint a Justify My Love. Utóbbi lejátszása után olyan párás lesz a levegő a légyottnak otthont adó helyiségben, mint egy szaunában.

Britney Spears – I’m a Slave 4 You

Adjunk a kommersznek is! Britney volt már pedofilok álma gimis lolitaként, és ijesztő, kopasz, elhízott narkókirálynő is. Szerencsére ismét visszanyerte emberi formáját, legszívesebben mégis arra a Britneyre emlékszünk, aki maradandó sebeket ejtett a férfiak fantáziáján, miközben az  I’m A Slave 4 You szuperszexi klipjében tekergett.

Fiona Apple – Criminal

És ha már a pedofilokat említettük, itt van még egy ifjú hölgy, aki épp, hogy betöltötte a 18-at, amikor leforgatták bemutatkozó lemeze Criminal számához a meglehetősen kirívó, kisebb botrányt kavart videoklipet. A csontsovány csajszi mozdulatai elég beszédesek, minden más (például a fallikus orrú plüssmaci a videó elején) csak extra. Ha a mozgóképtől elvonatkoztatunk, a szám visszafogott ritmusa és beindító hangulata önmagában is jó szolgálatot tesz párzás idején.

Sade – Your Love Is King

A szerelem király. Pláne ha ketten tolják a mopedet. Ez a szám is király, kevés hatásosabb afrodiziákumot találunk, ha egész éjszakás, szenvedélyes szeretkezés van napirenden. Sade visszafogott soulzenéje és búgó hangja mindig beválik, kivéve, ha újdonsült barátnőnket egy doom metal-koncerten szedtük össze.

Barry White – Love Serenade

A búgó hangról jut eszünkbe… Barry White! Az ember, aki pusztán narrációjával képes levetkőztetni a gyengébbik nem képviselőit, és aki egy nagyobb lélegzetvételével képes bugyikat benedvesíteni, többek között ebben a szerzeményében is olyan erotikusan utasítgat, hogy néha már úgy érezzük: nem is miattunk fekszik alattunk a kedvezményezett hölgy.

Prince – Do Me, Baby

Prince-szel sosem lövünk mellé, és ugye minden rendes háztartásban kell, hogy legyen minimum egy válogatáslemez a Hercegtől, de ha nem is rendelkezünk ilyen koronggal, a szexuálisan túlfűtött zseninek van vagy tíz olyan száma, amit a Youtube-on bármikor elsüthetünk, ha el akarunk sülni. A klipben látható mozdulatok utánzását csak saját felelősségre ajánljuk!

Boyz II Men – I’ll Make Love To You

Nincs olyan Kuschelrock válogatás-CD, amin ne lenne rajta egy Boyz II Men-szám, hiszen a minőségi r&b egyik legismertebb zenekara gyakorlatilag csak ilyen, összesimulós balladákat gyártott egész pályafutása alatt. Igaz, hogy a fiúk úgy énekelnek, ahogy Messi cselezik, de ezek a számok leginkább csak arra jók, hogy háttérzenéül szolgáljanak a lihegéshez.

Kylie – Slow

Az ausztrál Madonna is jól tudja pengetni az erotika húrjait, ha kell. Ez egyértelműen a legszexibb száma, és a hozzá tartozó klip is remekül sikerült, melyből azt is megtudjuk, hogyan kell kívánatosan vonaglani az ágyban, miközben ez a dal szól.

Goldfrapp – Oh La La

Alison Goldfrappék egyik legnagyobb slágerében glames pajkosság keveredik fülledt hangulattal. Akkor érdemes betenni a dalt, amikor már rajta vagyunk a vágyak villamosán, nem csak fel akarunk pattanni rá. Amikor úgy érezzük magunkat, mint a csillámpónin vágtázó hősnő.

+1: Pain – A szex vajon mi?

Tovább:
A legfrissebb cikkekhez
A kategória legújabb cikkeihez
Még több zene: esőhöz, őszindításhoz, kerti partihoz, életutálathoz, és sok más élethelyzethez is a Player Playlist-sorozatban.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.