Imádjuk a 87 éves nagyit, aki a Paint nagymesterévé vált
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Concha Garcia Zaera egy 87 éves spanyol nagymama, akinek hobbija a rajzolás. És kora ellenére nagyon jól adaptálódott a modern világ igényeihez, olyannyira, hogy a nem túl illusztris, de azért egyszerűségében verhetetlen MS Paint nagymesterévé vált.

Concha Garcia Zaera a gyermekei révén ismerkedett meg a szegény ember Photoshopjával, és mivel egy ideje férjéről is komolyabban gondoskodnia kell, nem igazán tud otthonról kimozdulni, az időt viszont néha el kell ütnie valamivel.

Concha Garcia Zaera

Először egyszerűbb dolgokat rajzolt, egy házat, majd másnap mellé egy hegyet, lépésről lépésre haladt, míg elkészült a végeredmény. Ami viszont olykor egészen lebilincselő, mutatunk is néhány remek alkotást tőle:

A gyermekei javaslatára még ősszel nyitott egy Instagram-fiókot, ahova folyamatosan feltölti az alkotásait. A Mashable szerint március 9-én még csak 300-an követték, viszont utána Twitterre szabályosan berobbant a története, így jelenleg több mint 110 ezer követőnél tart. De hát nem csodálkozunk, nem lehet nem imádni őt.

Ez is nagyon inspiráló történet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.