Ajándékozz ánuszbonbont! - Valentin-nap kimaxolva
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tudtuk, hogy egyszer elérkezik ez a pillanat, de nem tudtunk rá felkészülni.

Ha valójában utálod ezt az egész Valentin-napi felhajtást és magadban csak röhögsz a rózsaszín mámorban szenvelgő csajokon, akkor száz, hogy ez a csodálatosan szarkasztikus ajándékötlet vigyort húz az arcodra. Azt már az elején tisztáznunk kell, hogy a segglyuk-praliné egyelőre csak Amerikában elérhető, úgyhogy idén még marad a szívecskés párna. Egyébként sem lenne egyszerű a kivitelezés, mivel a mintalevételhez szükség van a nemesebbik feledre, amit sajnos nem tudsz megfuttatni postán a tengerentúlra. Az ötletgazda amúgy egy nem túl bizalomgerjesztő forma, bizonyos Magnus Irvin, akire így első ránézésre még a kert végében magától növő dudvát sem bíznánk rá, azt meg főleg nem hagynánk neki, hogy a tomporunk körül legyeskedjen. Persze mindenre akad vállalkozó, a Hogyan készül a valagcukor című videóban szereplő csaj például nagyon nincs meghatódva attól, hogy egy lelkes YouTuber premier plánban veszi a hátsóját, miközben az őrült prof valami gyanús színű matériát ken a farpofái közé.

Irvin elmondta, hogy először saját magától vett le mintát, de ez nagyon nem sikerült jól, ugyanis az egész szmötyi, aminek meg kellett volna állni az alsó térfélen, úgy ahogy volt, a nyakába szakadt. Nem is húzzuk tovább az időt; az ánuszbonbon így néz ki:

Meglepődnénk, ha ettől az édességtől összefutna a nyál a szádban. A csomagolás egyébként akár egy garnitúra gusztusos, visszafogott formatervezésű, de prémium minőségű belga csokit is rejthetne, de persze ezúttal nem teljesen erről van szó. Az alkotás készülhet keserű-, tej- és fehércsokiból, aminek az ínyencek örülhetnek, viszont csokireszelék nem kérhető a bonbon tetejére, ami egy akkora kihagyott ziccer, hogy nem is találunk rá szavakat.

Azért arra kíváncsiak lennénk, hányan játsszák meg idén azt, hogy elviszik a párjukat Fifty shades... vetítésre, aztán a moziból kifelé jövet féltérdre ereszkedve átnyújtanak neki egy válogatást a végbelükből. Ha a lánynak nem olyan élénk a fantáziája, mint a miénk, akkor még az is lehet, hogy teljesen gyanútlanul fog neki a falatozásnak. Fogyasszák egészseggel!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.