Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ashley Arnold története akár egy vicces kis sztori is lehetne olyan tanulságokkal, mint hogy "a lónak is négy lába van, mégis megbotlik", ha a szociológia szakon tanuló diák nem azért bukott volna meg az egyik óráján, mert a professzora - magyarosan szólva - segghülye.

A 27 éves lánynak beadandót kellett írnia az egyik órájára, amelyben az Egyesült Államok társadalmi jelenségeit hasonlítja össze egy másik országéval, ő pedig nagy szerencsétlenségére úgy döntött, hogy Ausztrália lesz az az ország, aminek a közösségimédia-használati szokásait összeveti az USA-val.

Ez végzetes hibának bizonyult a Southern New Hampshire Egyetem hallgatója számára, és erre ő maga is rájött, amikor a munkájára "F" értékelést, vagyis egyest kapott, mégpedig azért, mert

Hogy mi? - kérdezhetnéd, és pontosan ugyanezt kérdezte Ashley is, aki először arra gyanakodott, hogy ez csakis valami vicc lehet, de amikor rájött, hogy mégsem, akkor megpróbálta e-mailben meggyőzni a profot, hogy Ausztrália létezik.

Filozófia professzoroknak: ez itt Ausztrália (az ország)

A válasz nem váratott sokat magára, de a várt mea culpa helyett Ashley csak egy lekezelő stílusú kioktatást kapott arról, hogy mennyire elcseszte a dolgot. A professzor, aki a filozófia PhD-jét valószínűleg tombolán nyerte, többek között olyanokat írt, mint hogy

Valamint

A semmitmondó sorok láttán a diáknak is világossá vált, hogy a profot még Arisztotelész sem tudná meggyőzni a hülyeségéről, így inkább más módszerhez folyamodott, és a következő levelében belinkelte az ausztrál kormányzati oldal Ausztráliáról szóló részét. Erre már a professzorban is megszólalt valamiféle kis csengettyű, és miután "végzett egy kis független kutatást" (vagyis feltehetőleg felment a Wikipédiára) Ashely dolgozatát gyorsan átjavította B+-ra (ami kábé 4-5-nek felelne meg mifelénk).

Ashley Arnold. Ő is létezik

Hogy a történetnek lett-e bármilyen folytatása, nem tudjuk, mindenesetre biztos, hogy az egyetem nem érezte úgy, hogy a professzort jobb lenne elküldeni egy kis pihenőre, ugyanis Ashley végül úgy döntött, hogy megkeresi a Buzzfeed Newst a sztorival, nehogy a professzor más diákjai is hasonlóan járjanak.

(Nyitókép: Getty, Forrás: Vice)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.