Egy amerikai filozófia professzor szerint nem létezik olyan ország, hogy Ausztrália

Ashley Arnold története akár egy vicces kis sztori is lehetne olyan tanulságokkal, mint hogy "a lónak is négy lába van, mégis megbotlik", ha a szociológia szakon tanuló diák nem azért bukott volna meg az egyik óráján, mert a professzora - magyarosan szólva - segghülye.

A 27 éves lánynak beadandót kellett írnia az egyik órájára, amelyben az Egyesült Államok társadalmi jelenségeit hasonlítja össze egy másik országéval, ő pedig nagy szerencsétlenségére úgy döntött, hogy Ausztrália lesz az az ország, aminek a közösségimédia-használati szokásait összeveti az USA-val.

Ez végzetes hibának bizonyult a Southern New Hampshire Egyetem hallgatója számára, és erre ő maga is rájött, amikor a munkájára "F" értékelést, vagyis egyest kapott, mégpedig azért, mert

Hogy mi? - kérdezhetnéd, és pontosan ugyanezt kérdezte Ashley is, aki először arra gyanakodott, hogy ez csakis valami vicc lehet, de amikor rájött, hogy mégsem, akkor megpróbálta e-mailben meggyőzni a profot, hogy Ausztrália létezik.

Filozófia professzoroknak: ez itt Ausztrália (az ország)

A válasz nem váratott sokat magára, de a várt mea culpa helyett Ashley csak egy lekezelő stílusú kioktatást kapott arról, hogy mennyire elcseszte a dolgot. A professzor, aki a filozófia PhD-jét valószínűleg tombolán nyerte, többek között olyanokat írt, mint hogy

Valamint

A semmitmondó sorok láttán a diáknak is világossá vált, hogy a profot még Arisztotelész sem tudná meggyőzni a hülyeségéről, így inkább más módszerhez folyamodott, és a következő levelében belinkelte az ausztrál kormányzati oldal Ausztráliáról szóló részét. Erre már a professzorban is megszólalt valamiféle kis csengettyű, és miután "végzett egy kis független kutatást" (vagyis feltehetőleg felment a Wikipédiára) Ashely dolgozatát gyorsan átjavította B+-ra (ami kábé 4-5-nek felelne meg mifelénk).

Ashley Arnold. Ő is létezik

Hogy a történetnek lett-e bármilyen folytatása, nem tudjuk, mindenesetre biztos, hogy az egyetem nem érezte úgy, hogy a professzort jobb lenne elküldeni egy kis pihenőre, ugyanis Ashley végül úgy döntött, hogy megkeresi a Buzzfeed Newst a sztorival, nehogy a professzor más diákjai is hasonlóan járjanak.

(Nyitókép: Getty, Forrás: Vice)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon