Jurij Tolocsko saját elmondása szerint egy bárban ismerkedett meg Margóval, akit egy ittas vendég karmai közül kellett kimentenie. Mindez nyolc hónapja volt, azóta Jurij és Margo jegyben járnak. Margo egy bábu. Vannak bajok. Nagyok.

A kapcsolat természetesen nem felhőtlen, hiszen nincs olyan kapcsolat, hogy felhőtlen. Jurij például azt is megosztotta a követőivel Instagramon, hogy Margo egy kicsit sokat káromkodik, de legbelül nagyon érzékeny lélek.

De legyen most már romatika! Mutatjuk a lánykérést.

Hősünk Instagramja egyébként tele van a közös képeikkel, melyeken olyasmiket csinálnak, amit a szerelmesek egyébként is szoktak. Például szeksz.

Meg tánc.

Jurij amúgy egy igazi úriember. Amikor elkezdte megosztani a képeket, és Margo elkeseredett a külsejét ért kritikák miatt, azonnal elvitte egy plasztikai sebészhez, hogy szabja át egy kicsit az ifjú arát. (Csak csendben jegyezzük meg, hogy egy fröccsöntő üzem is teljesen jó lett volna.)

Na, a tréfát félretéve, itt két eshetőséggel állunk szemben. Az egyik, hogy Jurij beteg szegény. Semmi baj, láttunk már ilyet, még film is készült egy hasonlóan megtorpant emberről, amiben Ryan Gosling jött össze egy nagy halom műanyaggal. Ő is kigyógyult belőle, szóval Jurijnak is jók a kilátásai.

A másik egy fokkal rafináltabb verzió: Jurij csak azért játssza a hülyét, hogy ezzel szedjen össze újabb követőket az Instagramon. Ha ez a helyzet, akkor az ötlet jó, hiszen a látványos mediahacket világszerte lehozta a sajtó – igen, mi is... na de komolyan, ez mennyire vicces már! –, viszont hatékonyságát tekintve mégsem akkora biznisz, hiszen hősünk még mindig csak rongyos 22 ezer követővel szerencsétlenkedik.

Szóval bármelyik a helyzet a kettő forgatókönyv közül, Jurij előbb-utóbb biztosan talál majd egy normális nőt is magának.

És ezt olvastad már?
Kozármislenyt is elkapta a szamurájetika