Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy montréali konditeremben történt meg ez a vérforraló eset a közelmúltban. Nincs magyar vonatkozása, de nagyon tanulságos kis sztori, ezért közreadjuk mindenki épülésére.

A történet szimpatikusabb főszereplője a 19 éves Charles-Antoine Lalonde, aki békésen nyomta a deadliftet, miközben mobiltelefonjával rögzítette a gyakorlatot, hogy később edzője, bizonyos Pete Rubish kritikát mondhasson a végrehajtás mikéntjéről. Ekkor lépett oda hozzá egy igazi alfahím, a konditerem önjelölt sheriffje, aki barátságosan kitaposta a srác kezéből a rudat.

A vadbaromnak valószínűleg az fájhatott nagyon, hogy szegény Lalonde túl hangosan tette le a súlyzót az ismétlések között, de valószínűleg megfelelő számú agysejt híján ezt nem igazán tudta szavakba önteni. Cseppet sem kultúremberhez méltó stílusban többször is felszólította a tinédzsert, hogy takarodjon a teremből, egy ponton pedig még verekedést is megpróbált kiprovokálni.

Szerencsére Lalonde-nak egy kicsit több szürkeállomány jutott, nem ment bele a farokméregetésbe, azonban a videót elküldte az edzőjének, aki felháborodásában azt fel is töltötte a YouTube-ra, ahol a felvételt mára már több mint hárommilliószor nézték meg.

A konditerem vezetősége, látván az eset nyilvánosságra hozatalát követő felháborodást, örökre kitiltotta a teremből a keménykedő izomagyat, Lalonde-nak pedig kárpótlásul felkínált egy éves bérletet. Az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy a srác nem fogadta el a bérletet arra hivatkozva, hogy csak akkor volt hajlandó a konditerem lépni a helyes irányba, miután a közvélemény a videó miatt elkezdett ellenük fordulni.

Nos, nem hisszük, hogy ezt az esetet külön boncolgatnunk kellene, hiszen a tanulság kiveri az ember szemét: viselkedjünk ember módjára!

Igen, még a konditeremben is, még akkor is, ha a szteroidoktól elkezd az agyunkra menni a tesztoszteron.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.