Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Antik Eredeti kristály Jósgömb ami múködik!" - Ezzel a megnevezéssel kínálnak eladásra egy jövőbe látó gömböt, a legnagyobb magyar aukciós oldalon. A termék leírása annyira durva, hogy mire végigolvastam szinte már elhittem, ez a cucc tényleg megmutatja, hogy például Dárdai meddig marad a válogatott élén.

Mint minden valamirevaló jósgömbnek, ennek is megkérik az árát, ami nem kevesebb, mint 2 milliárd forint. Nem elírás, tényleg ennyi, itt meg is nézheted. A hirdetés szövege pedig annyira epic, hogy muszáj idéznem belőle néhány mondatot:

"Antik, Aranyozott Eredeti kristály Jósgömb drágakövekkel ami bizonyítottan, TÉNYSZERŰEN működik!. Eredeti Szellemekkel, múlttal, jelennel, jövővel, más dimenziókkal, mindig az adott (kérdező) személyre szabott képekben megjelenített -mindig változó - válaszokkal!" - Ha a válaszok mindig változnak, akkor bizony sokakat össze fog zavarni a méregdrága csodagömb.

"IGEN, Ebben a Kristálygömbben az adott kérdező személyélre szabott képek formájában jelenítődik meg a válasz amiről digitális fotó készíthető, ez bizonyított TÉNY! Ez a jelenség csak e kristály Jósgömb sajátja mely megismételhető, fotózható, bizonyított TÉNY!" - Ez a fényes karika vajon milyen kérdésre adott választ? Lesznek-e gondok este a fürdőkádban, az ebédre elfogyasztott szemes babtól?

"Minden szavamat a legparányibb kétséget eloszlató módon bizonyítom - még a vásárlás előtt - a vásárlónak, erre garanciát vállalok, megbizonyosodhat arról ami csak nagyon kevesek privilégiuma volt, láthat múltat, jelent, jövőt, más dimenziókat. Választ kap azon kérdéseire amelyeket még saját magának sem mert eddig megfogalmazni! Ne habozzon ez az egy darab létezik ebből a kivételes műtárgyból (ereklyéből) amely Tényszerűen és/vagy Bizonyítottan működik!" - Szóval azokra a kérdésekre is választ ad, amiket fel sem teszel neki. Na ez az, ami tuti megér 2 milliárdot.

"NEM, a nyerő lottó számokat - számok formájában - nem mutatja, nem mutatta." - Akkor sem mennél vele sokra, ha megmutatná, hiszen az aktuális nyeremény 1,3 milliárd. 700 millióval még mindig mínuszban vagy.

"Garancia: Élettartam garancia" - Ki érvényesíti a garancialevelet? Háztól-házig opció van benne? A javítás idejére vajon kapsz cserekészüléket, hogy addig se maradj le a jövődről?

Utoljára akkor kerített hatalmába hasonló érzés, mikor vasárnap délelőtt, másnaposan fetrengve beleszaladtam az egyik telejósdába, és épp egy elfeledett kehely-rituálé tanúja lettem. Na ott veszett oda agysejtjeim egy része, most meg a maradék.

Ja, majdnem elfelejtettem: az aukció szerdán reggel zárul, szóval ha ellenállhatatlan vágy kerített hatalmába, hogy tényszerűen és/vagy bizonyítottan megtudd a jövőd/múltad/jelened, vagy csak teljesen elment az eszed, akkor nem árt sietni, mielőtt valaki lecsap rá.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.