A "pocsolyaszörf", azaz skimboard a szörfnek elvileg a nyugisabb verziója, de ahogy Austin Keen csinálja, ebből vajmi keveset lehet érzékelni.

A világbajnok szöfös egy ideje már rendületlenül népszerűsíti a skimboardot, aminek eredményeként sikerült tökélyre fejlesztenie a legnagyobb trükkjét: a deszkát már nem közvetlenül a víz előtt rakja le maga elé, hanem teljes lendülettel végigsiklik a homokon, aztán a deszkába kapaszkodva olyan szaltót nyom, hogy azon sem csodálkoznánk, ha le sem esne többé.

Full extension Superman air. #skimboarding . @reedmorales capturing the moment . @exileskimboards @obrigado_usa @cariloha @delsolcolor @powerbar @clarionmarine @eastcoastskimboards @bob_haro design . . #sendit #skimboard #proskimboarder #actionsports #extremesports #bigair #gobig #surfer #surfing #lagunabeach #ocean #travel #adventure

40.8k Likes, 1,709 Comments - Austin Keen (@austinkeen47) on Instagram: "Full extension Superman air. #skimboarding . @reedmorales capturing the moment . @exileskimboards..."

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon