Gwyneth Paltrow csak bugyit és sarat visel új magazinjának borítóján

Gwyneth Paltrow egy ideje már médiamoguli szerepkörben nyomul. Goop nevű wellness- és életmód-szájtja már többször a figyelem középpontjába került, hiszen a színésznő a természetgyógyászat nagy hirdetője és ezt nem is rejti véka alá.

Egyszer például azt próbálta megmagyarázni olvasóinak, hogy jó lesz nekik, ha egész nap egy tojás alakú kaviccsal a vaginájukban mászkálnak, ezt pedig már az orvoslásban jártasabb népek nem tudták szó nélkül hagyni. Szóval vannak bajok, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a szájt tartalmai végre nyomtatott formában is elérhetőek lesznek.

Nem baj, ha nem rohansz azonnal az újságoshoz, mert egyrészt Magyarországon a magazin nem lesz elérhető, másrészt pedig hidd el, hogy sokkal hasznosabb dolgokkal is el tudod tölteni az időt, mint Gwyneth remek tanácsainak olvasása.

Amiért mégis hírt adunk erről a jeles eseményről, annak oka a Goop első lapszámának borítója, melyen maga a tulajdonos látható egy szál bugyiban, sárral alaposan összekoszolva, Photoshop által körültekintően mellbimbótlanítva.

Mivel a hölgy úgy tizenöt éve még sokunknak nagy kedvence volt, jobbnak láttuk, ha felhívjuk erre a figyelmed.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon