Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Átugorják az izzó lávát, felhőkarcoló oldalán másznak, de a kedvencünk, ahogy a kölyök lazán végighúzza a padlón a fénykardot.

Mindig is kíváncsiak voltunk, mi történik, ha fénykardot nyomunk egy kölyök kezébe. Ezt most megtudjuk egy jófej apának köszönhetően, aki súlyos effektekkel változtatta a szuperhőssé a gyerekét. A mátrixos nyitójelenettől kezdve csak egyre durvább lesz ez a videó,

el sem tudjuk képzelni, mekkorát vigyorgott a srác, amikor meglátta a végeredményt.

A videóhoz készült is folytatás, amiből kiderül, hogy azóta csodafegyverekre sincs szüksége a gyereknek, puszta kézzel is úgy elhajít egy focilabdát, hogy a fater kirepül az ablakon – ami nem veszélytelen mutatvány, mert ahogy később látjuk, az egész lakásuk valahol a felhők közt található.

Kivételesen nem bánjuk, hogy rengeteg…

folytatás

készült

…, mert ezeket a videókat addig nézegetnénk, amíg újra ki nem nyit az ovi.

Lehet, hogy most felmordulsz a képernyő előtt, mert te is varázsoltál hasonló képességeket a gyerekednek, sőt talán még jobbakat is.

Akkor van egy jó hírünk: eljött a te időd, belőled is lehet az év apukája.

Az Apa magazin ugyanis most „Hétköznapi szuperapákat” keres, akiket július végéig nevezhetsz itt egy fotóval és rövid bemutatkozó történettel vagy videóval. Persze nem csak a családi legendáriumban vaskos fejezetet képző elkapások számítanak; bárki lehet szuperapa, akit a környezete valódi példaképnek tart, akire mindig lehet számítani.

A jelölések után egy zsűri kiválaszt tíz apát, akire szavazni lehet. Ki tudja, még a végén te segítesz szuperapává tenni egy arra méltó hétköznapi hőst!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.