Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gondolhatunk mi akármit a 23 éves kanadai előadóról, az kétségtelen, hogy tinilányok milliói vannak odáig érte. Most azonban kiderült, hogy neki sem jön össze minden.

Történt ugyanis, hogy Bieber meglátott egy posztot az Instán, amelyet egy kis Georgia állambeli konditerem tett közzé. Egészen pontosan ezt itt:

El kell ismerni, valóban figyelemfelkeltő tartalomról van szó, ám az azért mégiscsak meglepő, hogy a szupersztár ingerküszöbét is elérte. Méghozzá olyannyira, hogy üzenetet is küldött, amelyben azután érdeklődik, hogy ki ez a lány a legutóbbi posztban, és még egy szívecskét is odatolt az üzenethez.

Jessi on Twitter

Did this actually just happen... lmao Justin Bieber just messaged the gym that I work at and asked who I was hahahaha WTF


Azóta persze már kiderült, hogy a lány neve Jessica Gober, 22 éves, edzőként és recepciósként dolgozik a konditeremben.

@jessbfit által megosztott bejegyzés,

A gond csupán az, hogy Jessica nemigazán értékelte Bieber úrfi közeledését, elég hamar a tudomására hozta, hogy foglalt, mégpedig úgy, hogy kitett egy halom szerelmes képet a barátjával.

Jessi on Twitter

I've got everything I need right here 💓


A Twitter népe persze egyből felkapta a sztorit, többen azt is megjegyezték, hogy Bieber csupán azt kérdezte meg, hogy ki van a képen, nem házassági ajánlatot küldött. Persze, elvégre simán benne van a pakliban, hogy csak egy edzésre akart bejelentkezni Jessicához.

Akár így, akár úgy, az érintett konditerem is reagált az esetre, nyilván büszkék rá, hogy az alkalmazottjuk hirtelen a címlapokra jutott.


Érdekes, hogy ennyi is elég ahhoz, hogy valaki ismertté váljon. Persze ettől mi még nem vágyunk rá, hogy Bieber privátban küldjön nekünk szívecskéket.

(Instagram) (via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.