Van (illetve csak volt) egy hatalmas szikla a Norvégia déli részén fekvő Stavanger közelében, melyet a jó skandinávok elneveztek Trollpikkennek, azaz trollpénisznek. Ha nem érted, miért, akkor sajnos túlságosan patyolattiszta a fantáziád.

Az ágaskodó férfi nemi szervre hasonlító sziklát, a norvégok nemzeti büszkeségét és az egész nép lehengerlő libidóját jelképező természeti képződményt azonban a hétvégén csúnyán megpocsékolva találták: a szikla letört.

De nemcsak Földapa hirtelen ötletétől vezérelve fúródott a talajba a mitikus kőmakk, hanem vandál kezek sötét ármánykodásának következtében történt a tragédia.

Mutatjuk a szívfájdító eredményt:

Az idegenkezűségre a szikla csonkján látható fúrónyomok utalnak, ennek pedig a fele sem tréfa, hiszen a cselekményt természetkárosítás címszó alatt rendeli büntetni a norvég Btk., és az elkövetője akár hat évnyi hűsölést is kaphat érte.

A Trollpikken legnagyobb fanjai (az igazi tökös norvégok) azonnal gyűjtést szerveztek a szikla egykori ágaskodó dicsőségének helyreállítására, melynek köszönhetően néhány nap alatt össze is gyűlt nagyjából hárommillió forintnyi norvég korona. Még legalább kétszer ennyire lenne szükség ahhoz, hogy a restaurációt foganatosíthassák, és a norvég kőpöcs ugyanúgy meredezhessen, mint újkorában.

Lélekben a norvégokkal vagyunk.

És ezt olvastad már?
Egy angol showman kigúnyolta Henry Cavillt a hobbija miatt
Rengeteg fotód, videód, nagy fájlod van? Megtelik a géped? Itt a megoldás, ha állandóan tárhely gondokkal küzdesz!