Florida vitathatatlanul fasza hely, ezen kár vitatkozni. Trópusi éghajlat, gyönyörű tengerpartok, igaz, a fránya hurrikánok néha beköszöntenek, de ettől eltekintve szinte csak a féktelen üdülés jut eszünkbe róla.

De ha valaki Floridán belül is Space Coaston él – ez a Cape Canaveral kilövőállomás és a Kennedy Űrközpont körüli terület –, akkor még szerencsésebb. Főleg, ha rajong az űrrepülésért, és van érzéke a fényképezéshez. Jelen esetben

Olyannyira keni a témát, hogy a Wired és a National Geographic magazinokban szinte már bérelt helye van. A hobbiját 2015 óta űzi komolyabban, a remek fotóinak és lelkesedésének köszönhetően a Kennedy Űrközpontban található Vehicle Assembly Buildingbe is ellátogathatott, amely a világ harmadik legnagyobb épülete.

De egy New York-i rakétaindító céghez is meghívást kapott, valamint Coloradóba, hogy találkozzon az ULA vezérigazgatójával, Tory Brunóval. Emellett jelen volt az LC–39A rakétaindító-komplexum számos kilövésénél is – a hely onnan lehet ismerős, hogy eredetileg az Apollo-programhoz építették, innen indultak az Apollo űrhajók a Hold felé. A 18 éves srác remek karrier előtt áll, mi pedig reméljük, hogy akkor is ilyen szemfüles lesz, amikor majd az első űrhajót is elindítjuk a Mars felé.

Ez is érdekelhet:

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon