Három bűnözőzseni végrehajtotta minden idők legbénább cápalopását
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A San Antonio Aquarium egyik munkatársa felfigyelt három személyre, akik valami rosszaságon törték a fejüket: ki akartak csempészni egy Horn-foki cápát az épületből, mégpedig babakocsiban békésen szendergő kisbabának álcázva. A rendőrség diszpécsere először azt hitte a bejelentésről, hogy valaki szívózik vele.

Pedig ez a sztori tényleg megtörtént, amit még az egyik biztonsági kamera felvétele is alá tud támasztani. 1:16-nál láthatod, amint az egyik elkövető a babakocsihoz viszi az akváriumból kivett és törölközőbe csavart cápát.

San Antonio Aquarium

This is a video of the suspects. This is linking to the earlier post about the Horn Shark that was stolen from the San Antonio Aquarium.


Az akvárium munkatársa a parkolóban kapta el a tolvajokat, akiket a helyszínen kérdőre is vont. Azok meg, ahelyett, hogy elismerték volna a blamát, kötötték az ebet a karóhoz, hogy a babakocsiban szendergő kisfiuk nagyon fáradt, nem érzi jól magát, ezért most azonnal menniük kell. Az alkalmazott ekkor kezdte el tárcsázni a rendőrséget, erre pedig az egyik haramia fogta magát, és hátrahagyva két társát, elhajtott a kocsival. A cápát eddigre már a babakocsiból egy vödörbe tették át.

A két hátramaradt bűntárs már jobbnak látta, ha együttműködik, így később a harmadik elkövetőt is elfogták a lakásán. Az egész sztori legszomorúbb pontja, hogy mivel ezek a barmok egy olyan vödörbe rakták szerencsétlen állatot, melyben korábban fehérítő volt, a cápa valószínűleg nem éli túl a kalandot.

Egyébként az sem teljesen világos, mi a jó fenét akartak a Horn-foki cápával, mivel ez a fajta nem igazán értékes. A hír szerint nagyjából 300-400 dollárt érhet, ráadásul kereskedelmi forgalomban értékesíteni nem igazán lehet, ugyanis akváriumba csak megfelelő egészségügyi iratokkal együtt vesznek az emberek ilyesmit.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.