Az egyiptomi főügyészség vizsgálatot indított egy videó miatt, amit egy bizonyos Andreas Hvid tett közzé a YouTube-on, és amelyen az látható, hogy egy párocska szeretkezik a gízai nagy piramis tetején. A felvételre az egyiptomi sajtó pornóvideóként hivatkozik, amit azért mi költői túlzásnak érzünk, bár megértjük az indulatokat.

Nyilván mi sem örülnénk neki, ha azt látnánk a YouTube-on, hogy valaki a csaját hágja a Parlament lépcsőjén. Az egyiptomiak egyébként több okból is zabosak lehetnek. Egyrészt ugye nyilvánvaló, hogy egy történelmi emlékhelyen nem illik dugni, másrészt pedig a nagy piramis tetejére tilos a feljárás.

Egy darabig ugyan fel lehet mászni, de azt is csak délután öt óráig, azután pedig a környéken a rendőrség járőrei vigyázzák a rendet. A jelek szerint mondjuk éppen akkor elmehettek fánkozni, amikor a dán srác és a barátnője nekimentek a piramisnak, ugyanis a felvételen egy darab egyenruhát sem lehet látni a környéken.

A végén már ruhát sem nagyon.

A videót Hvid a botrány kirobbanása után törölte, de az internet nem az a hely, ahonnan bármit is le lehet törölni. Egyébként nem tudjuk nem megjegyezni, hogy emberünknél látszólag valami nagyon nem stimmel. Komolyan, ki az, aki ilyen zenét vág egy olyan videó alá, melynek a végén megszexuálja a barátnőjét?

Na de hagyjuk is! Hvid jelenleg Ázsiában utazgat (hogy ez nála mit jelent, azt már az egész világ tudja), és feltehetőleg egy ideig nem megy vissza Egyiptomba. Legyünk őszinték: jobb is lesz ez így mindenkinek.

(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon