Lehet, hogy elpirulsz, amikor megtudod, mivel szívatja egymást ez a három csaj
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez a három szexi csaj úgy gondolta, hogy dolgozni nem olyan frankó, ők szívesebben élnének abból, hogy csak marhulnak a mobiltelefon kamerája előtt, ezért összeálltak, csináltak egy Instagram-accountot és egy YouTube-csatornát, aztán elkezdték ezeket feltölteni vegytiszta debilséggel.

Igen, szerintünk is szánalmasan hangzik, de amiért mégis meg fogod nézni az általuk létrehozott vizuális matériát, annak az az oka, hogy a lányok így néznek ki:

A legújabb videójukban pedig egy olyan fogalommal ismertették meg a világot, melyre nem is tudtuk, hogy szükségünk van:

Puncipacsi!

Azt, hogy mi is ez pontosan, sajnos már nem tudjuk mozgóképpel szemléltetni, ugyanis - bár a cikk megírásának pillanatában még fent volt a videó a YouTube-on - a kislányok videóját időközben eltávolították. Hogy miért? A Google nem köntörfalaz:

A három csajszi ugyanis arról vágott össze egy igen látványos videót, hogy különböző szituációkban az egyikük hirtelen elkiáltotta magát, hogy "Pussy slap!", aztán tenyérrel emberesen rásózott a mellette álló barátnője szeméremdombjára.

Ugye, milyen cukik?

Nos, a jelek szerint a Google-nak ez nem annyira tetszett, és mielőtt ebből valami világméretű szívatás kerekedett volna, eltüntették a videót.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.