Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 30 éves Ronda nem is olyan régen még az UFC legismertebb arca volt. Bár az utolsó két meccsét elvesztette, és ebből a jelek szerint nem is igazán tudott mentálisan talpra állni, azt nem lehet elvitatni tőle, hogy neki köszönhetően került föl a térképre a női ketrecharc.

A sportolónő mindig is nagy show-woman volt, a bunyó mellett rendszeresen vállalt kisebb szerepeket akciófilmekben is, ezért amikor január végén bejelentette, hogy pankrátorként folytatja pályafutását, igazából nem is nagyon lepődtek meg az őt jól ismerők.

Ronda először a WWE Elimination Chamber nevű eseményén lépett a ringbe, ami egyben a szerződés szimbolikus aláírása is volt, és mivel profi pankrációról beszélünk, nem is ment le a dolog látványos műbalhé nélkül.

Kis szóváltást követően Triple H nevű kollégáját küldte keresztül egy asztalon, majd közvetlenül ezután kapott egy csattanós taslit a lezúzott izomkolosszus egyik csapattársnőjétől. Erre nyilván azért volt szükség, hogy beinduljanak azok a sztorik, melyek mentén majd látványosan széthajigálják egymást a felek.

Mutatjuk a bunyót, melyben ezúttal senki nem szerzett igazi sérüléseket.

Nos, te mit szólsz a váltáshoz?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.