Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosan te is számtalanszor láttál már teniszlabdát, de vajon megfogalmazódott-e benned valaha is a gondolat, hogy az a laszti sárga vagy zöld?

A legtöbbeknek abszolút kézenfekvőnek tűnik a válasz, ám az internet népe mégis képes ezen hosszasan vitatkozni. A jelek szerint ez egy igen megosztó kérdés, az emberek fele sárgának, a másik fele zöldnek látja a teniszlabdát.

Na, milyen színűek?

De vajon ki lehet az a személy, aki végérvényesen eldöntheti ezt a vitát? Természetesen a valaha élt legjobb férfi teniszező, Roger Federer. Ki más? A svájci klasszis pedig meg is adta a választ az alábbi videóban:

Delaney Dold on Twitter

OKAY ITS OFFICIAL MY DAD JUST ASKED @rogerfederer IF TENNIS BALLS ARE YELLOW OR GREEN AND HE SAID THEY ARE YELLOW https://t.co/EXdXRr0oFa

A zöld-hívők kedvéért azért jegyezzük meg, hogy egy pici kétség azért volt Roger hangjában, de simán lehet, hogy csak azért, mert nehezen akarta elhinni, hogy ez egyáltalán felmerülhet valakiben kérdésként. A Twitteren persze megindult a vita, egyesek még Federer (perdöntő) válasza után is állítják, hogy a teniszlabdák márpedig zöld színűek. Ami azt illeti, még egy szavazást is indítottak, ami alapján a zöld áll nyerésre, hiszen 30 ezer szavazat után 52 százalékon áll a zöld, 42 százalékon a sárga, míg 6 százalékon az egyéb. Ez az eredmény pedig hihetetlennek tűnik e sorok írójának, aki meg van győződve róla, hogy azok a lasztik márpedig sárgák. Federer is megmondta!

Azért a biztonság kedvéért mi is megeresztünk egy szavazást:

Milyen színű a teniszlabda?

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.