Több ezer ember rohanta le ennek a kínai lánynak a hotelszobáját, mert kiposztolta, hogy szexelni szeretne

A 19 éves Ye Mouyi kínai blogger, és a jelek szerint kicsit túlfejlett a humorérzéke. A sztori egyébként kőegyszerű, de egyszerűségében is szédítően szürreális: Ye kiposztolta a WeChat nevű oldalra, hogy bárkivel szexelne ingyen, mire több ezer ember rohamozta meg a szállodáját, követelve a beígért pásztorórát.

Mert a kis dinkának tényleg annyi esze volt, hogy simán megadta nem csak a szállodája nevét, de még a szobaszámát is, a jó kínaiak pedig a jelek szerint még egy begőzölt tenyészbikánál is elvakultabbak, ha potyaszexről van szó.

Mindez február 26-án este történt a Kína Hawaai-jaként számon tartott Sanyán, ahol Ye a Hilton szállodalánc Double Tree nevű egységének 6316 számú szobájában múlatta az időt. Amikor elkezdtek záporozni a hívások a recepcióra, és megjelentek az első csorgó nyálú vállalkozók, a kis hölgy nagyon gyorsan törölte a vicces felajánlást, de tudhatta volna, hogy internet ellen nincs orvosság; addigra már körbeszáguldott a potyadugásra felhívó szép üzenet az egész WeChaten.

Itt van, na nem mintha ezzel te ki lennél segítve

Szóval Ye rendesen bedarázott, és erre minden oka meg is volt, ugyanis a híradások szerint több ezer ember gyűlt össze a hotel közelében, hiába könyörgött és bizonygatta szegényke, hogy ő csak viccelt, és legyenek szívesek őt békén hagyni.

Ő volna az, itt még bátor arccal

Végül a hatóságok kiérkezése mentette meg attól a hotelt, hogy a bizsergő ágyékú tömeg beledózerolja az egész hóbelevancot az óceánba.

Ye megmenekült, de itt még nincs vége a frenetikus sztorinak, ugyanis a kínai hatóságok végül őt is megráncigálták... na nem úgy; prostitúció és rendzavarás miatt 15 nap elzárást, és egy 500 jüanos bírságot (nagyjából húszezer forint) szabtak ki rá.

A blogger azóta törölte magát Kína Facebookjáról, a Weibóról, és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy egy darabig még azt is meggondolja, hogy akár egy szülinapi tortáról készült képet is kiposztoljon bárhova.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon