Ezek a képek többet érnek minden magyarázatnál: profi építészek legjobb munkáiból kiválasztottuk a legeslegjobbakat, és bónuszként még tippeket is adunk.

A fürdőszoba az otthonok sajátos, a maga belvilágát leginkább megőrző helyiség volt sokáig.

Az utóbbi időkben azonban egyre inkább igyekeznek a dizájnját lakás, illetve az épület egészéhez igazítani az építészek.

Éppen ezért a legújabb fürdőszobák már ugyanolyan dinamikus, vonzó, barátságos terek, mint jó esetben bármely más helyiség, és ugyanúgy integrál új technológiákat, anyagokat, zöld megoldásokat. Mutatunk tíz modern, vagány, de felesleges túlzásoktól mentes fürdőszobát, amilyeneket te is építhetsz magadnak!

Így kezdheted el összerakni a fürdőszobádat

Alapból érdemes szétnézni a hazai nagy boltokban, a Bauhausban például elég széles a kínálat, és könnyen találhatsz az elképzeléseidbe illeszkedő berendezéseket.

Ferro Zumba

Ez a mosogató-csaptelep nem csak kiváló minőségű, de extra magas, rugalmas, fekete színű kifolyócsővel rendelkezik, ami remek kontrasztot alkothat a fehér csempével és szaniterekkel.

Modern, praktikus, ha van elég fantáziád, akár a kiindulópontja is lehet a fürdőszoba ápdételésének. Ha ez nem volna elég, könnyű telepíteni, és az egykaros, kerámiabetétes kialakításának köszönhetően könnyen szabályozhatod a víz mennyiségét és hőfokát, ezzel pedig a környezetedet is kíméled (ár: 14 990 Ft).

Camargue Frost

Bizonyos értelemben az előző ellentéte ez a mosdócsaptelep: hófehér, apró króm díszítésekkel, amivel egyrészt passzol bármilyen letisztult dizájnba, másrészt könnyedén tisztítható.

Az esztétikus megjelenés komoly precizitással párosul, a minőségi anyagoknak hála pedig időtálló darab (ár: 18 990 Ft).

Grohe Euroeco 3in1

Lényegében ez egy szett krómozott, így ellenálló, tartós, könnyen tisztítható szaniterekből. A SilkMove technológia extra nagy szögű működtetést biztosít, a prémium kerámiatárcsák pedig gondoskodnak a víz hőmérsékletének és folyási sebességének könnyű szabályozásáról.

A kézizuhany szórólemeze köré elhelyezett ütközésvédő szilikongyűrű dizájnelemnek is beillik, az eredeti szándéka azonban megelőzni a zuhanytálca vagy a kád sérülését, ha véletlenül leejtenéd. Ha pedig nem ejted le, élvezheted az optimálisan kialakított fúvókákon át érkező vízsugarakat. A beépített víztakarékos technológia csökkenti a víz- és energiafogyasztást, továbbá nem kell tartani megégéstől a forró krómfelületek miatt (ár: 49 990 Ft).

 

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk a terméktippjeinket, és bár most csak négyfélét mutattunk be, ha megindult a fantáziád, számos más csaptelepet is zuhanyt is megtalálsz, de kádakhoz, fürdőszobabútorokhoz és kerámiákhoz is kapsz ötleteket és megoldásokat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Ha ez a lány magyar lenne, Torres Dani lenne

Rég volt már brit modell a nap csaja