Fordulatos, nagyon izgalmas meccsen ikszeltünk Ronaldóék ellen, ezzel veretlenül jutottunk tovább. A 16 között vagyunk, ahogy Izland és Írország is.

Barátkozzunk meg a gondolattal: a magyar válogatott veretlenül megnyerte az F-csoportot. És úgy, hogy a harmadik meccsen abszolút partiban volt a torna egyik esélyese ellen. Dzsudzsák lába kétszer is elsült, de Gera gólját sem lehet elégszer megnézni. Ahogy Ronaldo hisztije is emlékezetes marad. És persze a gólja sem volt csúnya.

Nagyon eltalálta ezt Gera.

Ilyen eredmény után nem lehet nem az utcán ünnepelni.
Teljes az őrület Budapesten, nézd meg! Mi lesz, ha/amikor megnyerjük az Eb-t?!

A CSAPAT

Az F-csoport másik meccsén Ausztriának csak a győzelem volt opció, míg Izlandnak egy döntetlen is megfelelt volna, az északiak viszont behúzták a meccset, és második helyen továbbjutottak. Ausztria meg nagyon leszerepelt, egy ponttal mehet haza.

Az esti E-csoportos meccsek közel sem voltak ennyire izgalmasak. Igaz Írország hajrában megszerzett győzelme azért meglepetésnek számít. Az olaszoknak már tét nélküli volt a harmadik kör, és ez a játékukon is meglátszott. Ők már a spanyolokra készülnek.

A belgák meg készülhetnek a magyar válogatottra, mert a svédek legyőzése után velünk játszanak a 16 között. Svédország meg totális betli volt. Ibrahimovic nem úgy vonult vissza a válogatottól, ahogy azt ő szerette volna.

Nainggolan-bombával nyert Belgium.

A nyolcaddöntő párosításai.
Két komoly derbit rendeznek a nyolcaddöntőben, mi a belgákkal játszunk

(Fotó: AFP)

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 86-szoros pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

És ezt olvastad már?
Ausztrália legyőzte Tunéziát, 2010 után nyert vb-meccset
.