Napról napra kellemetlenebb ez az ügy.

Úgy kezdődött, hogy a napokban hosszabbítani fog az ai-Ittihad Kalba Dzsudzsák Balázzsal, a menedzsere legalábbis így készült. Aztán egyszer csak jött a hír, hogy felbontják a szerződését a 108-szoros magyar válogatott szélsővel. Mégpedig szakmai okok miatt, nem illett a koncepcióba.

Szakmai okok miatt küldték el Dzsudzsák Balázst az al-Ittihadtól

Nem illeszkedik a csapat játékstílusához és hosszútávú terveihez.

Most viszont egy tévéműsorban konkrétabb dolgokat is mondott az al-Ittihad Kalba alelnöke, Mohammed Al Yamahi. A Csakfoci idézte a vezetőt, aki elmondta, valóban elküldték Dzsudzsákot, mert az új edző, Marco Viviani nem számol vele, a játékos további hónapokra járó bérét természetesen kifizetik.

„Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megromlott, és már 33 éves, nem tud a posztjának megfelelően teljesíteni. Csak a pillanatot vártuk, hogy leigazolhassunk a helyére valakit.”

(Twitter/ittihadkalbafc)

Ez az utolsó mondat, azért elég fájdalmasan hangzik attól az egyesült arab emírségekbeli csapattól, amely a 14 csapatos bajnokság 11. helyén áll 15 forduló után. Azt azonban hangsúlyozta az alelnök, hogy egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, köszönettel is tartoznak neki, mert sokat segített a csapatnak.

Egyébként a holland bajnokságból a 28 éves Navarone Foort vették meg a helyére.

Balázs csalódott:

„Sokkolt a döntés. Semmilyen nézeteltérés nem volt a szakmai stábbal és a vezetőséggel sem, valamint a játékostársakkal is nagyon jó viszonyt ápoltam. Egyelőre nem gondolkodom a következő csapatomon, jelenleg csak próbálom megérteni a vezetőség döntését”

– idézte a Csakfoci Dzsudzsákot.

Dzsudzsák nem egyező ambíciókról írt, a holland kérője egy fotóval válaszolt

Dzsudzsák holland kérője, a Fortuna Sittard az Instagramon üzent.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában