Egyre inkább úgy tűnik, hogy Ansu Fatit eladná a Barcelona. Érdeklődők vannak, a legkomolyabb jelenleg a Tottenham.

A 20 éves Ansu Fati csodagyerekként, a semmiből robbant be a 2019-20-as szezonban, a Barcelona következő meghatározó játékosát látták benne a katalán csapatnál, de azóta több térdműtétje is volt, sokat kihagyott. A visszatérése óta bár voltak jobb meccsei is, Xavinál nem tudott alapember lenni, tavaly ősszel pedig már a menedzsere is megfenyegette a klubot:

Ansu Fati menedzsere megzsarolta a Barcelonát

Egyre nagyobb a zaj az új tízes, Ansu Fati körül.

Fati helyzete azóta sem változott számottevően, és míg egy-másfél évvel ezelőtt érinthetetlennek tűnt, most már közel sincs így, egyre több az olyan hír, amely arról számol be, a Barcelona egy megfelelő ajánlat esetén eladná a tízesét.

A Mundo Deportivo szerint a Bayern München és a Manchester United is figyeli Fatit, jelenleg azonban a Tottenham áll legközelebb ahhoz, hogy megszerezze a fiatal szélsőt.

A Mundo angol forrása hivatkozva azt írja, a Spurs klubrekordot jelentő összeget is fizetne Fatiért, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy 62 millió eurónál többért válthat klubot a szélső – jelenleg ennyi a Tottenhmanél a klubrekord, 2019-ben Tanguy Ndombéléért fizetett ennyit a Lyonnak a londoni csapat.

Fati ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 41 meccsen hét gólt szerzett és három gólpasszt osztott ki, de mindössze két olyan meccse volt, amikor 90 percet játszhatott.

Ez is érdekelhet:

A Liverpoolnak már nem kell Bellingham, Bellinghamnek pedig nem kell a City, Chelsea, PSG trió

Most több előrelépés is történt a Bellingham-sztoriban, ami után két csapat maradhatott versenyben.

Komoly harc lehet a Barca, a Bayern és Man. United között a fiatal holland védőért

Jeremie Frimpong valószínűleg nem sokáig marad a Bayer Leverkusen játékosa. Az érdekesebb kérdés az, hogy melyik topklubban folytatja.

A PSG most már attól tart, hogy nem tudja eladni Neymart

Éveken keresztül próbálta megtartani a PSG Neymart, ami végül sikerült is. Most eladná, de elképzelhető, hogy a brazil átigazolása nem lesz egyszerű menet.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában