Végül sokáig nem várt a Herthára, a törökök meggyőzték, így a magyar válogatott csékája Törökországban folytatja keleti karrierjét.

Dzsudzsák Balázs szeretett volna visszatérni Nyugat-Európába, a Herthába ment volna Dárdai kezei alá, ám a berlini együttes addig húzta az időt, amíg Dzsudzsi már nem tudott várni. Nem örülünk persze, hogy nem a Bundesligában fog játszani, ami mégiscsak a top 3 bajnokság egyike, ráadásul egy olyan csapatban focizhatott volna, ahol maximálisan bíznak benne, vezető szerepe lett volna.

A Hertha azonban nem tudott fizetni addig, amíg el nem adja Ronnyt, akit viszont nem akar senki megvenni. A fizetéséből is engedett volna, jócskán, ám ez kevés, hiszen a Dinamo Moszkvának is kellett volna pár millió euró. A Bursaspor mindenkit kifizet, Dzsudzsák elalélt a körülményektől és a rajongástól, így ma alá is írt, miután átesett az orvosi vizsgálaton.

Balázs azt is bevallotta, nemigen volt más választása, merthogy nem kereste más klub. Szóval sajnálhatjuk, hogy nem tért vissza Európába, de annak örülhetünk, hogy végre újra játszani fog, a románok elleni meccs előtt ez a legfontosabb.

Török sajtóértesülések szerint évente 1.7 millió eurót keres majd, plusz minden pályára lépése után ötezer eurót, vagyis több mint másfél millió forintot kap. A Dinamónál 2.5 millió euró volt az éves fix keresete, ami tehát csökkent, de a meccsprémium miatt nem kell aggódnia, hogy tudja-e fizetni a rezsit.

Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát éled? Nézed? Fogadsz is?

És ezt olvastad már?
A kapolcsi Sziklakabin, ahol tökéletes feltöltődés vár
További cikkeink a témában