Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már szóba került, hogy a remek nemzetközi teljesítménye miatt igazolni fog még a Vidi, több magyart is. Az egyik Dzsudzsák Balázs lenne, most a Ripost már számokat is írt.

Nem feltétlenül a Ripost az a lap, ahonnan a legpontosabb hírek érkeznek a világból, azonban az tagadhatatlan, hogy fociügyekben, főleg a Vidivel és Fradival kapcsolatban meglehetősen képben vannak. Akadnak belső infóik. Most Dzsudzsák és a MOL Vidi kapcsolatáról kaptak fülest.

Mivel a Vidi decemberig biztosan valamelyik csoportkörben fog szerepelni – az AEK Athén elleni BL-playoff-meccsen dől el, hogy a Vidi a BL- vagy az El-főtáblán folytatja-e ősszel –, erősíteni, bővíteni kell a keretet, ha nem akarnak nagyon lemaradni a bajnokságban, vagy égni Európában. Nikolics mester elárulta, több magyar játékos is képben van. Nem volt nehéz összerakni, hogy az egyik az arabokkal szakító, azóta csapat nélküli Dzsudzsák Balázs.

A Ripost értesülései szerint a 96-szoros válogatott ballábas szélső 

És ez csak nagyjából a fele annak, amit legutóbb az al-Vahdában kapott, ahol sajtóhírek szerint évi egymilliárd forintot, azaz havi 84 milliót tett zsebre.

Elképzelhető olyan verzió is, hogy csak decemberig kínálnak neki szerződést, vagyis a BL- vagy El-csoportmeccsek idejére, ekkor olyan 180-200 millió menne el a fizetésére. Viszont akkor a nemzetközi mezőnyben ismét megmutathatná magát Dzsudzsi, talán el tudná adni magát. Mondjuk, ha nem, akkor a Vidi nyakán maradhatna.

(Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.