50 millió körüli összeget fizetne a Madrid, kérdés, ez mire lenne elég a Citynél.

A Manchester City a BL-elődöntő visszavágóján 4–0-ra legyőzte a címvédő Real Madridot, bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. A City negyedik gólját Julián Álvarez szerezte:

A Manchester City tökéletes, lehengerlő focival szétkapta a Real Madridot

A Man. City szó szerint pillanatnyi esélyt sem adott a Realnak, simán jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Álvarez a szezon előtt csatlakozott a Manchester Cityhez, közben decemberben az argentin válogatottal világbajnoki címet szerzett. A Cityben azonban Haaland miatt nem alapember, de így is van 16 gólja 46 meccsen az idényben.

A Goal spanyol forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Álvarezt intenzíven figyeli a Real Madrid, a spanyol fővárosban úgy gondolják, hogy hosszútávon Álvarez lehet Karim Benzema utódja.

A francia aranylabdás idén lesz 36 éves, valószínűleg egy, maximum két szezon van a karrierjében a legmagasabb szinten. Benzema utódja lehetne a 23 éves csatár, akiért a hírek szerint 50 millió euró körüli összeget fizetne a Real Madrid, és az sem elképzelhetetlen, hogy már nyáron megpróbálja megszerezni a fiatal csatárt.

Persze a Madrid érdeklődése még nem elég a transzferhez, és kérdés, hogy a City elengedné-e (ennyiért) Álvarezt, aki előtt láthatóan komoly jövő áll, ugyanakkor Haaland mellett nehéz lesz számára, hogy alapember legyen Manchesterben.

Más források szerint a Madrid Haalandot (is) akarja:

A Real Madrid elindítja a 240 millió eurós Haaland-hadműveletet

A Real Madrid 2024-ben ki akarja vásárolni a norvégot.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában