Ezzel az appal tuti nem maradsz majd le a legjobb meccsekről! Hiánypótló, őszinte és nagyon hasznos applikáció robbant be az Eb előtt a célegyenesbe. A Meccsbox-szal mától sokkal jobb lesz az életünk.

Meccsbox néven június eleje óta elérhető Androidon és iOS-en egyaránt az utóbbi idők egyik legőszintébb és leghasznosabb focis alkalmazása. A pofonegyszerű funkció valószínűleg sok focikedvelő számára fog napi szinten sok idegesítő percet megspórolni, és teszi könnyebbé a meccsek követését, és a meccsnézések szervezését.

Mit tud a Meccsbox?
A Meccsbox egy tévéműsor focit nézőknek. Megmutatja, hogy a sportcsatornák mely meccseket mely időpontokban közvetítik. Így az Eb és a Copa América előtt ez kifejezetten hasznos találmány, nem beszélve arról, hogy mi lesz majd ősszel a nemzeti bajnokságok és nemzetközi kupák idején.

Az alábbi csatornák fociközvetítéseit találod az appban:
Sport 1/2, Eurosport 1/2, Digisport 1/2/3, M4 Sport

A futballnaptár alapvető funkciója az appnak, ezen felül olyan további kényelmi funkciók is megtalálhatóak, mint egy-egy meccs naptárhoz adása (így a telefonod még jelez is, amikor kezdődik a meccs), vagy a kedvenc csapatok és bajnokságok követése (mikor, melyik csatorna adja kedvencünk meccseit). Emellett országos sport pub adatbázist is tartalmaz, ha nagyobb társasággal, kocsmai hangulatban néznénk a meccseket.

Szerintünk ezt érdemes lehúzni!

Androidosok erre:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.codebureau.meccsbox

IOS felhasználók erre:
https://itunes.apple.com/za/app/meccsbox/id1088266438?mt=8

És ezt olvastad már?
A vb hetedik napja: az első Lewandowski-gól, Messi-villanás és francia továbbjutás
.