Lionel Messi ráunt az elveszített vb- és a Copa América-döntő miatt ért kritikákra, hajlandó lenne felfüggeszteni válogatottságát. Eléggé drasztikus lépés lenne, az tuti.

Felfüggessze Messi argentin válogatottságát?

Messi korszakos zseni, ezt senki nem vitathatja, klubszinten mindent megnyert már, többször is, de a válogatottban valamiért nem képes hozni a tőle megszokott szintet, mintha éles helyzetben (rendszerint a kieséses szakaszokban) egyszerűen elfogyna.

Ez történt most a Copa América-döntőjében, Chile ellen egyszerűen nem volt a csapat kapitánya és karmestere, szenvtelenül és enerváltan játszott, játéka pedig átlagosra silányult. Éppen olyan volt, mint a németek elleni elbukott vb-döntőben. De igazából ugyanilyennek láthattuk őt a Bajnokok Ligája-fináléban is, de akkor legalább volt, aki elvitte a hátán a csapatot.

Az argentin Olé sportlap, konkrétan Messire keni az elbukott Copa América-finálét, és sokan a kapitányi karszalagot is elvennék tőle. Most könnyen lehet, hogy erre Messi ráunt, és lelép egy időre a válogatottól. Döntése igencsak meglepő lenne.

A Copa Américának vége, viszont a Bajnokok Ligája- és az Európa-liga csak most kezdődik. Nézed? Fogadsz is?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában