Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Ferencváros vezetőedzője szerint jól játszott a Fradi a Kijev otthonában, nem vallott szégyent a csapat a Bajnokok Ligájában.

Helyenként jól, bátran futballozott a Dinamo Kijev otthonában a Ferencváros a BL-csoportkör utolsó fordulójában, de végül egy góllal kikapott, a csoport negyedik helyén végzett.

A meccset és a Fradi BL-szereplését a következőképp értékelte a Ferencváros edzője, Szerhij Rebrov:

„Az öltözőben azt mondtam a játékosaimnak, hogy büszkék lehetnek magukra, és nincs miért szégyenkezniük. A mostani meccsen is jól futballoztunk, és a BL-csoportkör egészét tekintve sem vallottunk szégyent. Korábban szinte senkinek sem volt tapasztalata ezen a szinten, ám a meccsek során egyénileg és csapatként is felnőttünk ahhoz a szinthez, amelyet ez a sorozat megkövetel. Ami a Dinamo elleni meccset illeti, nagyon kiélezett kilencven perc volt, az ilyen találkozókon nehéz sok helyzetet kialakítani. Nekünk mégis sikerült három-négy ziccert teremteni, sajnos egyiket sem tudtuk kihasználni. Ez a meccs is jól mutatja a fejlődésünket, csapatként sokkal jobban futballoztunk, mint a Dinamo elleni budapesti meccsen. Érzésem szerint Torinóban és most, Kijevben nyújtottuk a legjobb teljesítményt a csoportkörben.”

A csoport másik meccsén:

(Fotó: fradi.hu; via nso)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.