Ma megkezdődik a csoportkör harmadik fordulója, az A- és B-csoportban kialakul a végső sorrend. A B-csoportban a spanyolok és a portugálok mellett Irán is megnyerheti a négyest, de az valami földöntúli szenzáció lenne.

Spanyolország–Marokkó

  • B-csoport, 3. forduló; 20 óra
  • Tipp: (0–1) Hazai; odds: 1,90 – Fogadok

Spanyolország a vb eddigi legjobb meccsén az első körben 3–3-at játszott Portugáliával, majd a második fordulóban szűken megverte Iránt. Eddig Diego Costa a döntőfaktor a spanyoloknál, két meccsen három gólja van. Marokkó kétszer kikapott, de Irán és Portugália ellen is bátrán futballozott, pontot/pontokat érdemelt volna.

Spanyolország kedvező helyzetben, ha legalább döntetlent játszik, akkor biztosan bejut a 16 közé. Mi viszont többet várunk Iniestáéktól, szerintünk egy élvezetes meccsen több góllal verik Marokkót.

Irán–Portugália

  • B-csoport, 3. forduló; 20 óra
  • Tipp: (1–0) Vendég; 2,70; odds: – Fogadok

Mindkét csapat továbbjuthat, így óriási lesz a tét. Irán, ha legyőzi Portugáliát, akkor egészen biztosan nyolcaddöntős lesz, míg az Európa-bajnoknak a döntetlen is elég. Marokkó ellen elég pocsékul játszottak Ronaldóék, de ezt a meccset hozni fogják. Jobb játékosai vannak Portugáliának, Iránnak pedig támadnia kell, ami egyáltalán nem megy olyan jól, mint a betolt busz.

Az A-csoportban már eldőlt, hogy Oroszország és Uruguay jutott tovább, ma azt fogják lemeccselni, hogy ki nyeri a csoportot, a házigazda van jobb helyzetben, neki már az iksz is elég. A nap negyedik meccsén Egyiptom és Szaúd-Arábia játszik a becsületéért, a szaúdiak két forduló alatt hat gólt kaptak, és még egyet sem rúgtak. Egyiptom egy fokkal jobb volt eddig, az afrikaiaknak legalább már van góljuk.

A csoportkörben azonos pontszám esetén elsőként a gólkülönbség rangsorol, ezután a több szerzett gól, majd az egymás elleni eredmény(ek).

Spanyolország–Marokkó (0–1) H; odds: 1,9
Irán–Portugália (1–0) Vendég; odds: 2,70
Szaúd-Arábia–Egyiptom Vendég; odds: 1,75
Tét: 1000 Ft
Odds: 8,98
Várható nyeremény: 8980 – Fogadok

És ezt olvastad már?
Hét mezőnyjátékossal és két kapussal állt ki a portugál csapat, egy félidő alatt hetet kapott